Alex, Linda en Aaron tijdens hun fotoshoot. | Foto: PR
Alex, Linda en Aaron tijdens hun fotoshoot. | Foto: PR Foto: PR

Droomdag voor jong Leiderdorps gezin

onvergetelijk n Zaterdag 17 februari was een onvergetelijke dag voor Alex en Linda en hun zoontje Aaron uit Leiderdorp. Op uitnodiging van Stichting Droomdag beleefden zij hun Super Droomdag. Oma Yvonne was deze dag ook gezellig mee.

Aanleiding van dag was de ziekte van één van de ouders binnen het gezin; Stichting Droomdag (www.stichtingdroomdag,nl) stelt zich tot doel gezinnen waarvan een van de ouders ernstig ziek is een onvergetelijk mooie dag te bezorgen. Twee vrijwilligers van Stichting Droomdag hebben door een eerder intakegesprek de nog niet vervulde dromen van het gezin achterhaald, want die staan op deze dag centraal.

Deze dag was ook voor Stichting Droomdag heel bijzonder want er waren maar liefst tien gezinnen uitgenodigd. De dag, die heel toepasselijk een Super-Super Droomdag werd genoemd, startte na een warm welkom en een drankje en gebakje.

Daarop volgde ene tocht in een koninklijke koets met ridder Aaron naar het koninklijk paleis. Onderweg wuivend naar hun onderdanen. Er was een fotoshoot ter herinnering en in sportauto's werd een snelle rit gemaakt.

Na een uitgebreid lunchbuffet werd Linda verblijd met een bezoek aan de beautysalon. Oma Yvonne nam Aaron mee voor een middagdutje in een bungalow. Alex ging in de tussentijd met de helikopter op grote hoogte alles bekijken.

Na een gezellig feestje en een heerlijk dinerbuffet namen de Leiderdorpers afscheid van de vrijwilligers en was er een cadeautje voor Aaron waarmee hij nog vaak van deze dag kan dromen.

Het gezin krijgt over een aantal weken foto's en een film van de opnamen die deze dag door de vrijwilligers zijn gemaakt.


100 ton textiel

ingezameld n Sympany heeft in 2017 in Leiderdorp 106.763 kilo kleding, textiel en schoenen ingezameld. Dat gebeurde via de textielcontainers en huis aan huis inzamelingen maar ook met hulp van bedrijven, scholen en clubs.