Vijfde borrel ValentijnVerloren druk bezocht

lotgenoten n Zo'n 45 bezoekers van de vijfde ValentijnVerloren borrel werden op 14 februari persoonlijk verwelkomd op het bruggetje bij Brasserie Park. De weduwnaars en weduwen, die veelal alleen naar deze bijzondere borrel op Valentijnsdag kwamen, ervoeren dit als een hartelijk welkom. Zeker de niet-Leiderdorpers, waarvan enkelen zelfs uit Purmerend kwamen.

De opkomst was, zoals elk jaar, groot. Op ongedwongen wijze werd kennis gemaakt met elkaar. Het blijkt elk jaar opnieuw dat zo'n eerste stap te zetten, namelijk weer alleen ergens naartoe te gaan, het moeilijkste is. Die stap wordt kleiner als je naar een lotgenotenborrel gaat. De een is er sneller aan toe dan de ander, iedereen ondergaat het verlies van zijn of haar eigen Valentijn anders. De sfeer is altijd gezellig en het werd later dan gepland. Dit lustrum krijgt een vervolg in een 6e ValentijnVerlorenborrel volgend jaar.


Hulp bij aangifte belasting

pluspunt n Ook dit jaar heeft Stichting Pluspunt vrijwilligers klaar staan om ouderen te helpen die het lastig vinden hun belastingaangifte in te vullen. De kosten bedragen € 12.50. Neem voor meer informatie, de geldende criteria of het doen van de aanvraag contact op met Pluspunt via tel. (071) 541 35 36 (op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur) of e-mail info@pluspuntleiderdorp.nl.


Bingoavond

Zijlkwartier n Op 23 februari wordt weer een bingoavond georganiseerd in het gebouw van buurtvereniging Zijlkwartier aan de Van der Marckstraat 19 in Leiderdorp.

Er worden tien rondes gespeeld, waarvan één superronde. Per ronde zijn drie mooie prijzen te winnen. Deelname kost € 15,- waarvoor alle acht rondes meegespeeld kunnen worden. Natuurlijk ontbreekt ook de verloting niet tijdens deze gezellige activiteit. De avond begint om 20.00 uur en het buurtcentrum is vanaf 19.30 uur open.


Spullen gezocht voor rommelmarkt

Tamarco n Zondag 29 april is er weer rommelmarkt bij Tamarco. De Leiderdorpse marchingband is nog op zoek naar bruikbare meubels, speelgoed, boeken, huishoudelijke spullen, elektra of kleding. De opbrengsten zullen goed worden besteed aan muzieklessen voor de jeugd en aanschaf van instrumenten en uniformen.

Spullen kunnen op woensdagavonden tussen 19.00 en 22.00 uur gebracht worden naar het clubgebouw aan de Van der Marckstraat 19b in Leiderdorp. Wie niet in staat is de spullen zelf te komen brengen, kan ze laten halen. Neem daarvoor contact op via tel. 06 22681341.