Nieuws van Pluspunt

Voorjaarsvakantie

Van ma 26 februari t/m vr 2 maart is het voorjaarsvakantie. In deze week zullen er geen sportlessen plaatsvinden.

Do 1 maart: Klassieke muziekkring

Van 14.00 tot 16.00 uur is er Klassieke Muziekkring in de zaal van Pluspunt. Toegang bedraagt € 2,50; incl. koffie of thee. Aanmelden is niet nodig.

Do 8 mrt: Pluspuntcollege

Asterix, de vrolijke wetenschap. Jaap Toorenaar laat aan de hand van veel plaatjes niet alleen zien dat veel historisch juist is in deze strip, maar ook dat er veel verstopte humor voor volwassen ontwikkelde lezers in verwerkt zit. Er zal veel gelachen worden en u zult de strips dezelfde dag nog van zolder halen. Pluspunt 14.30-15.30 uur. Kosten € 3. Aanmelden is niet nodig.

Za 17 mrt: Koren zingen voor ouderen

Het repertoire van het Wereldkoor kenmerkt zich door variatie en veelkleurigheid. Het is een mix van traditionele nummers, volksmuziek en moderne populaire songs. Het Wereldkoor treedt op in Pluspunt van 14.30 tot ca. 16.00 uur. Dankzij subsidie van Fonds 1818 is de toegang gratis en betaalt u alleen voor de consumpties. Het aantal bezoekers is gemaximeerd. Kaarten zijn vanaf 5 maart op werkdagen op te halen bij Pluspunt en op donderdagochtenden ook bij het OIP in de bibliotheek.

Creatieve clubs

Op donderdagochtend zijn er twee creatieve clubs: een bij Pluspunt en een bij Gading. Naast creatieve activiteiten is gaat het vooral om gezelligheid en onderling contact. In overleg met de deelnemers worden creatieve activiteiten aangeboden. Op de club in Gading worden voornamelijk kaarten gemaakt. De club bij Pluspunt maakt verschillende dingen. Bij beide clubs zijn nieuwe bezoekers van harte welkom om een keer sfeer te komen proeven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pluspunt.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, 2352 SM Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, e-mail: info@pluspuntleiderdorp.nl, website: www.pluspuntleiderdorp.nl.