SeniorWeb Cursussen

Digitaal n Bij SeniorWeb Leiderdorp start op dinsdag 6 maart de cursus 'Van foto naar fotoboek' voor iPad en tablet. Aan de orde komen betere foto's maken, presenteren, ordenen, bewerken en een fotoboekje maken. De cursus omvat drie lessen, op de dinsdagmiddag van 2 tot 4 uur. De kosten bedragen € 37,50.

Op 27 maart start de cursus' Windows 10'. De cursisten leren om te gaan met de nieuwste versie van het besturingssysteem Windows. Wie deze cursus wil volgen, moet kunnen werken met vorige versies van Windows. De cursus omvat vier lessen op de dinsdagmiddag van 2 tot 4 uur. De kosten bedragen 40 euro.

Voor beide cursussen geldt dat de cursist zijn/haar eigen tablet of laptop meeneemt, inclusief oplader. De cursussen worden gegeven in het digitaal lokaal van de bibliotheek in gebouw De Sterrentuin aan de Van Diepingenlaan 110 in Leiderdorp.
Bel voor aanmelden en meer informatie (071) 785 01 59 of (071) 541 99 13 of kijk op de website leiderdorp.seniorweb.nl.


Klaverjassen

kaarten n Marchingband Tamarco organiseert vrijdag 16 februari een koppelklaverjasavond in het clubgebouw aan de Van der Marckstraat 19b in Leiderdorp. Aanvang 20.00 uur, inleggeld 6 euro per koppel. Voor wie alleen is wordt een kaartmaatje gezocht.