Nieuws van Pluspunt

Do 1 febr: Klassieke muziekkring

Van 14.00 tot 16.00 uur is er Klassieke Muziekkring in de zaal van Pluspunt. Agnes Luk en Ricky Mulder vertellen wetenswaardigheden over verschillende muziekstukken. Hierna wordt met elkaar geluisterd naar het besproken werk. Verzoeknummers voor de volgende keer zijn welkom. Kosten: € 2,50. Aanmelden is niet nodig.

Di 13 febr: Lunchcafé

U kunt gezellig samen met anderen genieten van een lekkere lunch. Leden van de Leiderdorpse VVD informeren u over het partijprogramma en horen graag wat uw wensen zijn in verband met de komende gemeenteraadsverkiezingen. Tijd: 12.00-14.00 uur. Kosten: € 6. Opgeven tot ma 12 febr 12.00 uur.

Za 17 febr: Koren zingen voor ouderen

Kat-rijn mannenkoor. Het repertoire van dit 'seniorenkoor' is afgestemd op de jeugd van vroeger, waarbij de meeste liedjes bekend zijn en kunnen worden meegezonden. Pluspunt 14.30-ca.16.00 uur. Dankzij subsidie van Fonds 1818 is de toegang gratis. Kaarten zijn vanaf ma. 5 febr op werkdagen (9.00-12.00 uur) op te halen bij Pluspunt en op donderdagochtenden ook bij het OIP in de bibliotheek.

Gezelligheid in de Hoeksteen

Elke week op donderdag is er gelegenheid voor bewoners van de Schansen en Dreven om binnen te lopen bij Buurtkamer de Hoeksteen. Gezellig samen koffie drinken en voor wie dat wil kaarten, sjoelen, schaken of het Mahjong spelen. Locatie: Houtschans 107. Tijd: 10.00-12.00 uur.

Meer Bewegen voor Ouderen

Voor wie sporten te zwaar is, biedt Pluspunt 'Meer Bewegen voor Ouderen' aan. De groepen staan onder leiding van een vakdocent, die rekening houdt met uw mogelijkheden. Meedoen is ook mogelijk wanneer u niet (lang) kunt staan of bijvoorbeeld gebruik maakt van een rollator. Locaties: Hoeksteen (maandag), Huis ter Does (dinsdag) en Pluspunt (woensdag). Voor meer info. kunt u contact opnemen met Pluspunt

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156 te Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, via e-mail: info@pluspuntleiderdorp.nl of de website: www.pluspuntleiderdorp.nl.