Trailrun in de duinen

Hardlopen n De Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) organiseert op zondag 21 januari weer een Trailrun in de duinen bij de Duindamseslag in Noordwijk. Vorig jaar was de eerste open editie een groot succes door het parcours door het unieke en pure natuurgebied van Hollands Duin.

De Trailrun is een wedstrijd voor hardlopers en kenmerkt zich door een gemarkeerde route die door de lopers zelf gevonden dient te worden. Een soort van speurtocht op tempo dus. Alle deelnemers starten tegelijkertijd. Er is een korte afstand (8 km) en een lange afstand (14-15 km). De deelnemers aan de lange afstand lopen een extra lus. Er wordt gebruik gemaakt van elektronisch tijdwaarneming. De finishtijden zijn na afloop op www.av-nsl.nl te zien.
Voorinschrijven kan tot 19 januari 18.00 uur via de website av-nsl.nl en kost voor beide afstanden €7,00. Na-inschrijving (€10,00) en ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9.30 uur op de startlocatie in het Piet Florisdal. Op locatie is gelegenheid tot omkleden en kan de tas blijven staan (geen bewaakte tassenberging). Tevens zijn er toiletten.
Voor de drie snelste mannen en vrouwen op zowel de korte als de lange afstand zijn er leuke prijzen. De winnaars van de 1e , 2e en 3e plaats krijgen cadeaubonnen van hoofdsponsor De Hardloopwinkel met een waarde van respectievelijk 35, 25 en 15 euro.


Trimloop NL..ML

Hardlopen n Op zondagochtend 21 januari organiseert NL..ML een trimloop over de afstanden 3, 7, 10,14, 17 en 21 kilometer door polderpark Cronesteyn. De inschrijfkosten bedragen 2 euro tegen administratiekosten en 3 euro met herinnering en loterij. Inschrijven aan de kantine van tuinvereniging Cronesteyn aan de Vrouwenweg in Leiden. De start is om 10.30 uur. Bel voor meer informatie met 06-10858523 of kijk op www.ideoma.nl/nlml.