Angel Daleman op het hoogste podium.
Angel Daleman op het hoogste podium. Foto: PR

Beker en baanrecord voor Angel Daleman

schaatsen n In november werd ze gekozen tot Leiderdorps Sporttalent van het Jaar bij de meisjes en zaterdagochtend vroeg heeft Angel Daleman (op de foto op het hoogste podium) die uitverkiezing nogmaals waar gemaakt. Bij de District Kampioenschappen Welpen in de Leidse ijshal, waaraan schaatsers in de leeftijd van 9 en 10 jaar vanuit het gehele district meededen, pakte ze de titel met de snelste tijd over één ronde. Bovendien was haar tijd van 20.36 seconde goed voor een nieuw baanrecord.

Angel is lid van Vereniging IJssport Leiderdorp.


Yoga & prosecco bij Results!

Training n Op donderdag 11 januari was er een aparte combinatie in trainingsstudio Results! in de Leiderdorpse wijk Leyhof. Na de extra lange yogales werd er, in plaats van de gebruikelijke thee, prosecco geschonken. Reden voor deze feestelijke afsluiting was het feit dat binnen de studio, naast Personal Training, nu 1 jaar yoga en pilates lessen worden gegeven.

De extra lange les duurde anderhalf uur en bestond uit een combinatie van Yin- en Power Yoga. Yin Yoga is een rustige yogavorm die je uitnodigt om uit je hoofd en ín je lijf te komen. Doordat de houdingen langere tijd worden vastgehouden rek je zowel je spieren als het omliggende bindweefsel, wat voor souplesse zorgt.

Power Yoga omvat krachtige houdingen die soepel in elkaar overgaan. Het is een dynamische yogavorm waarbij je je spieren niet alleen soepeler, maar ook sterker maakt.

Mensen die nieuwsgierig zijn naar Yoga of Pilates kunnen tijdens de open week van 15 tot en met 19 januari een gratis proefles volgen. Vanaf 22 januari starten diverse beginnerscursussen. Ervaring met yoga of een soepel lijf is niet nodig. Voor meer informatie zie www.resultspersonaltraining.nl of bel 06 - 25 57 58 70

Afbeelding