Nieuws van Pluspunt

Do 18 jan: Filmmiddag

De Franse komediefilm is een geromantiseerde weergave van het leven in Montmartre in Parijs. Verbeeld wordt het sprookjesachtige verhaal van een jonge vrouw die op een dag besluit dat ze met kleine dingen andere mensen gelukkig kan maken. In tegenstelling tot eerdere berichten begint de film om 14.00 uur tot ong. 16.00 uur (zaal open va 13.45 uur). Kosten € 3. Aanmelding is niet nodig.

Za 20 jan: Koren zingen voor ouderen

De big band De Melodymakers spelen dansmuziek afgewisseld met een muziekquiz en nootschieten. Pluspunt 14.30-ca. 16.00 uur. Dankzij subsidie van Fonds 1818 is de toegang gratis en betaalt u alleen voor de consumpties. Het aantal bezoekers is gemaximeerd. Kaarten zijn op werkdagen (9.00-12.00 uur) op te halen bij Pluspunt en op donderdagochtenden ook bij het OIP in de bibliotheek.


Wo 24 jan: Muziek met een maatje

Om de week kunnen mensen met dementie en/of afasie samen met een mantelzorger komen zingen en genieten van muziek. Muziek met een Maatje wordt begeleid door Marian Jaspers Fayer. Het is een project van St. Muziek Onderwijs Leiderdorp en Pluspunt en wordt mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van Fonds 1818 en het VSB fonds.

Dagprogramma

Redt u het thuis met de nodige hulp nog net, maar komt u of uw partner nauwelijks de deur meer uit? Dan is deelnemen op dinsdag en/of vrijdag aan het Dagprogramma misschien iets voor u. Het is een steuntje in de rug voor mensen die zolang mogelijk thuis willen blijven wonen. Door deelname aan het Dagprogramma komt u er weer eens uit en krijgt de mantelzorger ook even tijd voor zichzelf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pluspunt.

Gezelligheid in de Hoeksteen

Iedere donderdag voor bewoners van de wijk Schansen en Dreven; koffiedrinken, kaarten, sjoelen of schaken in de Hoeksteen, Houtschans 107. Tijd: 10.00-12.00 uur.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156 in Leiderdorp. T. (071) 541 35 36, E. info@pluspuntleiderdorp.nl, W. www.pluspuntleiderdorp.nl.