Nieuws van Pluspunt

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief, waarin o.a. Pluspuntcolleges, interessante films en sprekers bij het lunchcafé vermeld staan, kan worden opgehaald bij Pluspunt, de bibliotheek, het gemeentehuis, Holle Bolle Gijs (Winkelhof), Grand Café Hofplein (Winkelhof), De Blauwe Roos (Ommedijk 180) en Bakkerij Klink en Englebert (Fred. Hendriklaan). Het programma staat ook op onze website.

Do 21 dec: Filmmiddag

Twee oude vrienden vertoeven in een luxe resort in de Alpen voor een lange rustgevende vakantie. Ze kijken terug op hun veelbewogen leven als resp. componist en regisseur en geven ondertussen op humoristische wijze hun ongezouten mening over de levens van hun kinderen. Tijd: 14.00 - ong. 16.00 uur (zaal open v.a. 12.45 uur). Kosten € 3. Aanmelding is niet nodig.

Za 23 dec: Koren zingen voor ouderen

De close harmony zanggroep Dune and Forest zingt een kerstrepertoire. Pluspunt 14.30 - ca. 16.00 uur. Dankzij subsidie van Fonds 1818 is de toegang gratis. Kaarten zijn op werkdagen (9.00 - 12.00 uur) op te halen bij Pluspunt en op donderdagochtenden bij het OIP in de bibliotheek.

Gezelligheid in de Hoeksteen

Iedere donderdag voor bewoners van de wijk Schansen en Dreven; koffiedrinken, kaarten, sjoelen, of schaken. Er is ook de mogelijkheid het Mahjong spel te leren en te spelen. Adres: Houtschans 107. Tijd: 10.00 - 12.00 uur.

Creatieve clubs

Op donderdagochtend organiseert Pluspunt een creatieve club bij Pluspunt en in Gading. Naast creatieve activiteiten is gaat het vooral om de gezelligheid en het onderlinge contact. Op de club in Gading worden voornamelijk kaarten gemaakt. De club bij Pluspunt maakt verschillende dingen. Bij beide clubs zijn nieuwe bezoekers van harte welkom om een keer sfeer te komen proeven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pluspunt.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00 - 12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, 2352 SM Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, via e-mail: info@pluspuntleiderdorp.nl of de website: www.pluspuntleiderdorp.nl