Suzan Mulder (vooraan) met haar team, bestaande uit  Shelly van Leeuwen, Rachel van Galen en Sabrina Boers.
Suzan Mulder (vooraan) met haar team, bestaande uit Shelly van Leeuwen, Rachel van Galen en Sabrina Boers. Foto: PR

Open dag Touch of Beauty

Schoonheidssalon n Touch of Beauty, de schoonheidssalon van Suzan Mulder aan de Leiderdorpse Oranjegalerij, houdt vrijdag 1 december van 10.00 tot 17.00 uur een open dag met verschillende demonstraties en workshops.

Suzan werkt samen met schoonheidsspecialistes Shelly van Leeuwen, Rachel van Galen en Sabrina Boers. Het team legt de focus steeds meer op echte resultaatgerichte huidverbetering met Clephar Dermatocosmetica. Vandaar dat de naam van de zaak wordt gewijzigd van 'Touch of Beauty schoonheidssalon' naar 'Touch of Beauty Skin Professionals'.

Doel van het Touch of Beauty-team is samen met de klant het beste resultaat uit de huid te halen, om voor elke huid en ieder huidprobleem een passende oplossing te vinden, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Het is altijd mogelijk om langs te komen voor een vrijblijvend advies. De open dag van 1 december is een mooie gelegenheid om alvast eens een kijkje te komen nemen. De hele dag door worden verschillende demonstratiebehandelingen en workshops gegeven. Clephar Dermatocosmetica experts Jean-Paul en Robert zijn aanwezig om alle mogelijke vragen omtrent de huid en huidproblemen te beantwoorden.

Dit jaar staan de nieuwste bindweefselmassagetechniek en nieuwe RJ make-up in de spotlights. Er wordt vier maal een Natural Face Lifting bindweefsel gezichtsbehandeling gedemonstreerd. Dit is een intense bindweefselmassage in combinatie met tonusverhogende massagetechnieken ter verjonging van het gezicht, de hals en het decolleté. De demonstraties zijn om 10.00, 12.00, 14.00 en 15.30 uur.

Ook worden twee soorten workshops gegeven. Ten eerste de workshops 'Train uw rimpels weg met Sculp'. Sculp is een nieuwe massagetechniek tegen huidveroudering die iedereen zelf thuis kan uitvoeren. Ten tweede de RJ make-up workshops. Een kennismaking met deze nieuwe make-up met leuke en handige tips.

Onder alle bezoekers van de open dag worden een gezichtbehandeling, een set Clephar producten en een RJ make-up set verloot.

Geïnteresseerden kunnen hun huid gratis laten analyseren met het nieuwe MAC huidanalyse apparaat van Touch of Beauty, waarbij een persoonlijk huid- en Clephar verzorgingsadvies wordt gegeven.

Touch of Beauty

Frederik Hendriklaan 34 in Leiderdorp

T (071) 5425350

E info@touch-of-beauty.info

W www.touch-of-beauty.nl


Ajax-show in Outlet Market Winkelhof

jaarboek n Het Ajax Jaarboek viert zijn 25ste verjaardag. Dat wordt gevierd met een speciale najaarstoernee. Het Ajax Jaarboek wordt op drie locaties en tijdens drie verschillende Ajax-shows 'tot leven gewekt' door makers van het eerste uur én schrijvers van nu. Een van die locaties is de Outlet Market in Winkelhof waar de Ajax-show neerstrijkt op zondag 3 december van 14.30 tot 16.00 uur. Het evenement is gratis toegankelijk maar het aantal plekken is beperkt dus kom op tijd.

Sinds de verschijning van het eerste Jaarboek (1992-1993) is een kwart eeuw clubhistorie op unieke wijze geboekstaafd. Nu 'Het Officiële Ajax Jaarboek 2016-2017' is uitgekomen, wordt uitgebreid stil gestaan bij deze mijlpaal. Op 3 december ontvangt presentator Jaap Visser een aantal mensen die nauw bij de jaarboeken betrokken zijn. Zoals David Endt die begin jaren 90 aan de basis stond van de unieke boekenreeks. De auteur, gepassioneerd voetbalkenner én Ajacied vertelt over meer over zijn drijfveren en inspiratiebronnen. Ajax' huisfotograaf Louis van de Vuurst was er eveneens vanaf het allereerste Jaarboek bij. In gesprek met Visser bespreekt hij zijn mooiste beelden uit 25 jaar gebundelde clubhistorie. Ook prominente oud-Ajacieden zullen aanschuiven. Zo blikt op zondag 3 december Morten Olsen terug op zijn seizoenen als spelend Ajacied. Welke (oud-)Ajacieden verder aanschuiven, blijft nog even geheim. Houd de kanalen van Ajax Media in de gaten voor het laatste nieuws over de najaarstournee!

Tijdens het evenement is het nieuwe jaarboek verkrijgbaar. Ook de zojuist verschenen biografie van Johan Neeskens is dan verkrijgbaar.

Afbeelding