De meeste volkstuinen van VTV De Bloemhof in de Bloemerd zijn al 'winterklaar' gemaakt. | Foto: C. v.d. Laan
De meeste volkstuinen van VTV De Bloemhof in de Bloemerd zijn al 'winterklaar' gemaakt. | Foto: C. v.d. Laan Foto:

De Bloemhof heeft plek voor nieuwe leden

Volkstuin n Gif op de aardbeien? Daar hebben ze bij de Leiderdorpse volkstuinvereniging De Bloemhof geen last van. En het goede nieuws is: er zijn enkele tuinen vrij voor mensen die ook hun eigen onbespoten groente en fruit willen gaan telen. De tuinen zijn 100 en 200 vierkante meter groot. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door te mailen naar secretaris@debloemhof.nl of via het aanmeldformulier op de website www.debloemhof.nl.

Eerst vrijblijvend een kijkje nemen kan ook: elke zaterdagochtend is het Bloemhof-complex aan de Bloemerd 2a geopend van 10.00 tot 12.00 uur. Loop gerust binnen in de kantine. En bezoek zeker ook de website, want daarop is veel informatie over de vereniging te vinden.


Leger de Heils langs de deuren

collecte n Vrijwilligers van het Leger des Heils gaan van 27 november tot en met 2 december ook in Leiderdorp langs de deuren met de collectebus. De opbrengst van de jaarlijkse deur-tot-deurcollecte is bestemd voor lokale activiteiten waarmee het Leger des Heils sociale uitsluiting en eenzaamheid bestrijdt.