Nieuws van Pluspunt

Wo 29 nov: Muziek met een maatje

Om de week kunnen mensen met dementie en/of afasie met een mantelzorger komen zingen en genieten van muziek. Pluspunt: 14.45-16.30 uur. Kosten: € 2,50 p.p. incl. consumptie. Aanmelden gewenst maar niet verplicht.

Do 7 dec: Klassieke muziekkring

Van 14.00 tot 16.00 uur is er Klassieke muziekkring, o.l.v. Agnes Luk en Ricky Mulder, in de zaal van Pluspunt. Toegang € 2,50 incl. koffie of thee. Aanmelden niet nodig.

Za 9 dec: Kerstafette

Op 8, 9 en 10 dec zijn er op diverse locaties in Leiderdorp activiteiten onder de noemer Kerstafette. Bij Pluspunt kunt u op zat. 9 dec. van 14.00 tot 16.00 uur luisteren naar klassieke kerstmuziek o.l.v. Agnes Luk en Ricky Mulder. Toegang gratis; u betaalt alleen voor consumpties. Aanmelden is niet nodig.

Wo 13 dec: Themaochtend - Zorgverzekering

Voorlichting over de keuze van uw ziektekostenverzekering door de heer J. van der Linden van het Ombudsteam Zorgverzekeringen. Locatie: BplusC bibliotheek, Van Diepeningenlaan 110. Tijd: 10.00-11.30 uur (inloop vanaf 9.50 uur). Toegang gratis; u betaalt alleen voor consumpties. Voor 6 dec. aanmelden bij Pluspunt.

Sporten

Bewegen is gezond, juist voor wie ouder wordt. Pluspunt biedt op verschillende dagen en locaties in Leiderdorp sportgroepen, Meer Bewegen voor Ouderen, volksdansen, koersbal, maar ook Tai Chi en Chi Kung. Afhankelijk voor uw polis kan een gedeelte van de kosten worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor info kunt u contact opnemen met Pluspunt.

Vrijwilligerswerk

Pluspunt zoekt vrijwilligers voor o.a. de telefooncirkel en de concert- en theaterclub, voor het dagprogramma op vrijdag en chauffeurs die op di.morgen of wo.morgen maaltijden willen bezorgen. Info. telefonisch of op website.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, e-mail: info@pluspuntleiderdorp.nl, website: www.pluspuntleiderdorp.nl.