De beide prijswinnaars. Links Johannes met VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest, rechts Marjo.
De beide prijswinnaars. Links Johannes met VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest, rechts Marjo. Foto: Roy Beusker

Gelukkige prijswinnaars

cheques n Twee Leiderdorpers zijn vorige week blij gemaakt met een loterijprijs. De grootste klapper was voor Johannes die 100.000 euro won in de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Op het banknummer van Marjo viel 10.000 euro bij de BankGiro Loterij.

Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, kwam dinsdag naar Leiderdorp om de cheque aan Johannes te overhandigen. De Leiderdorper was blij verrast: "Wat een fantastisch nieuws! Ik moet zeggen dat het me niet altijd heeft meegezeten in het leven. Deze prijs komt als een groot geschenk. Ik koop er graag een nieuwe auto van, maar mijn zonen mogen er ook zeker van meegenieten!" De prijsuitreiking is zondag 12 november rond 19.20 uur te zien in het tv-programma 'VriendenLoterij De Winnaars', op RTL 4.

Marjo (64) werd samen met haar man verrast in Leiden, waar zij een antiekwinkel hebben: "Wat een geweldig bedrag, daar zijn we heel erg blij mee. Echt een lot uit de loterij!"

Afbeelding