Nieuws van Pluspunt

In de week van 16 t/m 20 okt. is het herfstvakantie en zullen er geen sportlessen plaatsvinden.

Wo 1 nov: winkelochtend Winkelhof

In het Winkelhof wordt een speciale winkelochtend gehouden voor degenen die niet meer zelfstandig kunnen winkelen wat extra's te bieden. Er komen kramen van diverse organisaties. Live muziek, speciale aanbiedingen en het Winkelhof biedt de gasten een consumptie aan. De winkelochtend is van 9.30 tot 12.00 uur.

Wo 1 nov: Museum Beelden aan Zee

Voor mensen slecht ter been of mantelzorgers met hun partner wordt speciaal een rondleiding georganiseerd in het museum. U kunt thuis worden opgehaald tussen 12.00 en 13.00 uur. Na de rondleiding drinken we koffie in het museum. Kosten: € 25,00 p/persoon bij een minimum deelname van acht personen die in het bezit zijn van een museumkaart. Zonder museumkaart van de kosten € 37,50. Aanmelden bij Pluspunt tot 26 oktober.

Wo 2 nov: Muziek met een maatje

Om de week kunnen mensen met dementie en/of afasie met een mantelzorger komen zingen en genieten van muziek. Eerst gezellig bijpraten, vervolgens samen zingen en luisteren naar een muzikaal intermezzo. Pluspunt: 14.45-16.30 uur. Kosten: € 2,50 p.p. incl. consumptie. Aanmelden gewenst maar niet verplicht.

Vr 10 nov: Dag van de Mantelzorg

Rond deze dag worden er verschillende activiteiten aangeboden voor mantelzorgers. Voor meer info: www.wijzijneva.nl (ga naar 'voor mantelzorgers' en klik op 'dag van de mantelzorg').

Za 11 nov: Koren zingen voor ouderen

Het Ierse koor Why Not zingt naast traditionele Ierse liedjes ook andere Engelstalige nummers. Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Pluspunt en het OuderenInformatiePunt.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, 2352 SM Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, via e-mail: info@pluspuntleiderdorp.nl of de website: www.pluspuntleiderdorp.nl.