Het publiek (jong en oud!) vergeet al snel dat ze naar twee handen zit te kijken. | Foto: PR
Het publiek (jong en oud!) vergeet al snel dat ze naar twee handen zit te kijken. | Foto: PR Foto: PR

Theater met twee handen

kindervoorstelling n Hij creƫert met blote handen en houten ogen een unieke, frisse vorm van poppentheater. Zondag 10 september speelt Lejo in het Ons Huis gebouw in Zoeterwoude de voorstelling 'Hands up!', een vrolijke, woordeloze show met veel muziek.

Vanuit een grote blauwe poppenkast vertonen de poppen hun kunsten. Een stoere hond, twee tapdansers, een koe met een eetprobleem, een heel kinderkoor inclusief dirigent en vele anderen passeren de revue. Het publiek (jong en oud!) vergeet al snel dat ze naar twee handen zit te kijken. Onder de naam 'Lejo' maakt Leo Petersen al sinds 1995 voorstellingen en filmpjes met zijn poppen. Wat begon als een studieproject groeide uit tot een act waarmee hij de hele wereld over reist. In Nederland en Vlaanderen is Lejo vooral bekend door de filmpjes die hij maakte voor Sesamstraat. Na afloop van de voorstelling kunnen kinderen zelf hun Lejo ogen knutselen en natuurlijk het eindresultaat mee naar huis nemen.

De voorstelling en workshop worden georganiseerd door Stichting Jeugdtheater WOUW.

Datum en tijd: 10 september, 15,00 uur

Plaats: Ons Huis gebouw, Kosterspad 3 in Zoeterwoude.

Entree: 4 euro (kaartjes vanaf 14,45 uur te koop aan de zaal)

www.wouwzoeterwoude.nl / Facebook wouwzoeterwoude


Open repetitie Allegria

koor n Vocaal Ensemble Allegria uit Leiderdorp is op zoek naar nieuwe leden en houdt daarom een open repetitie op woensdagavond 13 september in Multi-Centrum De Eendenkooi aan het Kooikersplein 1 in Zoeterwoude. Aanvang 19.45 uur. Alle stemsoorten, maar vooral tenoren en bassen, zijn van harte welkom.

Het repertoire van Allegria is breed, afwisselend en veelzijdig, vanuit een klassieke basis. Van musical tot opera, van operette tot populaire muziek en filmmuziek.

Kijk voor meer informatie op de website www.allegria.nu of stuur een mail naar info@allegria.nu.