Heren 3 tijdens de waterpoloweek van Aquadraat – Coach Ron Kapaan spreekt zijn team toe in de rust. | Foto: PR
Heren 3 tijdens de waterpoloweek van Aquadraat – Coach Ron Kapaan spreekt zijn team toe in de rust. | Foto: PR Foto: PR

Geslaagde waterpoloweek Aquadraat

waterpolo n De Leiderdorps-Koudekerkse waterpolovereniging Aquadraat vierde het eind van de zomer met een geslaagde waterpoloweek in het PWA-bad in Koudekerk.

Alle Aquadraat teams - drie dames-, drie heren- en vijf jeugdteams - kwamen in actie in het openluchtbad. Tegenstanders waren clubs uit Sassenheim, Katwijk, Zoetermeer, Wadddinxveen en Nieuwkoop. Door het overwegend mooie weer - alleen woensdag werd onder een grijze hemel gespeeld -, de vele spannende wedstrijden en veel publiek was het elke avond gezellig en speelden de ploegen met inzet op het scherpst van de snede. Kortom, een goede afsluiting van de zomer en een uitstekende voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De binnen-trainingen van Aquadraat starten weer op 11 september in zwembad De Does in Leiderdorp. Er zijn aparte zwem- en waterpolotrainingen. De verschillende zwemgroepen trainen op maandag en donderdag, de waterpolotrainingen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Belangstellenden kunnen een maand gratis meetrainen ter kennismaking. Neem voor meer informatie contact op met secretaris@sg-Aquadraat.nl of kijk op www.sg-Aquadraat.nl.