Afbeelding
Foto: PR

LEZERS SCHRIJVEN

De redactie ziet uw brieven met interesse tegemoet, maar behoudt zich het recht voor brieven taalkundig aan te passen, in te korten of niet te plaatsen. Brieven mogen maximaal 250 woorden bevatten. Ingezonden brieven worden alleen geplaatst met naam en adres. Plaatsing van een brief houdt geen instemming van de redactie met inhoud of strekking in.

Is maai-afval opruimen te veel moeite?

Wat ziet het er uit in ons dorp! Vergeleken met gemeenten als bijvoorbeeld Zoeterwoude en Katwijk, wordt er maar heel weinig gemaaid in Leiderdorp. En áls dat dan een keer gebeurt, is het blijkbaar heel veel moeite om de afkomende troep direct op te ruimen en af te voeren. Nee, dan kun je voor het maai-afval maar beter drie parkeerplaatsen in gebruik nemen. En dat terwijl er toch al zo'n tekort aan parkeerruimte is bij ons. Als je daarover dan een bericht naar de Gemeente stuurt, krijg je wel keurig een bevestiging van ontvangst, maar verder moet je niet zeuren. Zeker niet als je na drie dagen er nog een telefoontje aan waagt met de vraag wanneer dat nu eindelijk wordt weggehaald. Nee, dan krijg je verhalen, dat het vakantie is en dat het teveel kost en dat het maandag wordt opgehaald, na ruim een week dus!! Op mijn opmerking, dat het bedrijf dat gemaaid heeft de opdracht zou moeten hebben om het direct op te ruimen, kreeg ik te horen dat ik dat helemaal verkeerd zag.

Kortom, zo werkt het (dus niet) bij de gemeente Leiderdorp.

Dat wou ik toch wel even kwijt.

C. Jansen

Laan van Berendrecht, Leiderdorp


Tip de redactie

Heeft u een nieuwtje dat interessant is voor de krant, laat het ons weten via redactie@leiderdorpsweekblad.nl of tel. 06 100 89 544.

Krant online

Volg het Leiderdorps Weekblad ook online via www.leiderdorpsweekblad.nl.