Afbeelding
Foto: Johan Kranenburg

Rondleiding door de Heemtuin

excursie n Natuurkenner Aad Rijntalder geeft zondagmiddag 6 augustus weer een excursie in de Leiderdorpse Heemtuin. Veel planten hebben na de bloei inmiddels zaden gevormd en dit keer wordt dan ook speciale aandacht gegeven aan de manieren waarop de zaden verspreid worden. De rondleiding start om 15.00 uur bij het hek tegenover de kinderboerderij in park De Houtkamp en duurt ongeveer een uur. Deelname is gratis, vooraf aanmelden niet nodig.


100ste optreden Corien de Groot foundation

ommedijk n Op dinsdag 8 augustus zal de Corien de Groot Foundation haar honderdste optreden geven bij Woonservicecentrum De Ommedijk te Leiderdorp.

De Corien de Groot Foundation is een stichting die het mogelijk maakt bewoners van een bejaarden- of verpleeghuis een middag of avond 'mee uit te nemen' in eigen huis. De foundation heeft de naam van Corien de Groot gekregen, een van de oprichters van Vegro Verpleegartikelen. De foundation laat mensen genieten van entertainment, zang en muziek op een manier die Corien graag gewild zou hebben. Kijk voor meer informatie op www.cdgf.nl.