De overhandiging van de cheque aan vertegenwoordigers van de Voedselbank Leiden. | Foto: PR
De overhandiging van de cheque aan vertegenwoordigers van de Voedselbank Leiden. | Foto: PR Foto: PR

De Clercq en Rabobank helpen Voedselbank

partnership n Met ingang van 1 juli zijn gaan De Clercq Advocaten Notariaat en Rabobank Leiden-Katwijk een partnership aangegaan. Dit partnership is gestart met een gezamenlijke actie voor de Voedselbank Leiden.

Naast de donatie van een geldbedrag, hebben beide kantoren een inzamelingsactie gehouden. Deze opbrengst is samen met de cheque overhandigd aan Eveline Idema en Yvonne in 't Veld, bestuursleden van de Voedselbank Leiden.

Bij de overhandiging waren ook Natascha van Duuren, Henriëtte van Baalen (partners De Clercq Advocaten Notariaat), Ariënne Kooter (commercieel directeur van Rabobank Leiden-Katwijk), Jaap van der Geer (accountmanager grootzakelijk van Rabobank Leiden-Katwijk) en André de Vries (specialist financiële logistiek) aanwezig. Natascha en Ariënne benadrukten bij de overhandiging het belang van het werk van alle vrijwilligers van de Voedselbank. De bijdrage vanuit hun organisaties werd met een groot en warm hart overhandigd.

In Nederland leeft meer dan 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken in Nederland helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om hun klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken zij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen zij er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.

De Clercq is een van oudsher Leids kantoor, gespecialiseerd in een select aantal rechtsgebieden en in specifieke markten. Hierbinnen worden de ontwikkelingen op de voet gevolgd. De Clercq streeft in haar dienstverlening altijd naar een gelijkwaardige samenwerking en een partnerschap met haar cliënten.