Leiderdorp is weer wat veiliger geworden met de negentien  EHBO-ers van de Willem de Zwijgerschool die hier trots hun diploma laten zien. | Foto:PR
Leiderdorp is weer wat veiliger geworden met de negentien EHBO-ers van de Willem de Zwijgerschool die hier trots hun diploma laten zien. | Foto:PR Foto: PR

Evert Verheyen overleden

Voorschoten n Afgelopen vrijdag is in zijn woonplaats Voorschoten de Leiderdorpse ondernemer Evert Verheyen overleden. Hij is 69 jaar geworden.

Verheyen heeft bij de ontwikkeling van de Autoboulevard op het bedrijventerrein De Baanderij een belangrijke rol gespeeld en was lange tijd voorzitter van de Autoboulevard.

De uitvaart van Evert Verheyen is zaterdag 1 juli om 14.00 uur in een dependance van het crematorium Rhijnhof aan de Haagsche Schouwweg.


'Sparren' met ervaren ondernemer

ondernemersklankbord n Vrijdag 30 juni van 14.00 tot 16.00 uur houdt het Ondernemersklankbord gratis inloopspreekuur in het Leids Handelshuis (boven de VVV), Stationsweg 26-28 in Leiden. Ondernemers kunnen hier 'sparren' met een onafhankelijke adviseur, die een langjarige kennis en ervaring in huis heeft. Kijk voor meer informatie op www.ondernemersklankbord.nl.


Negentien nieuwe EHBO-ers erbij

examen n Maandagmorgen 19 juni hebben negentien leerlingen van groep 8 van de Willem de Zwijgerschool in Leiderdorp hun Jeugd EHBO-examen gedaan. Vanaf januari dit jaar hebben ze EHBO-lessen gekregen van hun leerkracht juf Maaike, ondersteund door ouders en de EHBO-vereniging van Leiderdorp, waarbij ze leerden wat ze moeten doen bij een ongeval. Alle leerlingen zijn geslaagd.