De peuters op het podium. | Foto: J.P. Kranenburg
De peuters op het podium. | Foto: J.P. Kranenburg Foto: Johan Kranenburg

Circusshow door de Rode Sneakerz

dans n Afgelopen weekend was Leiderdorp in de ban van Cirque du Rouge. Dansstudio de Rode Sneakerz had sporthal De Does getransformeerd tot een circus. Op zaterdagavond en zondagmiddag werd hier voor een groot publiek, onder leiding van Kirsten Remmers en haar team, een spetterend en knallend optreden weg gegeven.

De verschillende dansgroepen die deze dansstudio rijk is zorgden voor een grote variatie in de show. De opening bestond uit een knallend optreden door Kirsten en haar team vergezeld door de hiphop urbangroep. Door de peuter- en balletgroep werd de Bumbadans gedaan en de streetdance zorgden voor spanning als slangenbezweerders. Ook mochten de enge clowns niet ontbreken zij werden vertegenwoordigd door boyz only groep en niet te vergeten waren ook de mimespelers door de dance mix groep aanwezig.

Na het laatste nummer Only One, dat door alle groepen van jong tot oud werd gedanst, was er een daverend applaus. Meer dan verdiend want wat een knap werk heeft Kirsten met haar team neergezet. Haar missie om Leiderdorp een dansstudio rijker te maken is meer dan geslaagd!

Kijk voor meer informatie over De Rode Sneakerz op www.rodesneakerz.nl