Het Open Toernooi van De Munnik is altijd razend gezellig. | Archieffoto J.P. Kranenburg
Het Open Toernooi van De Munnik is altijd razend gezellig. | Archieffoto J.P. Kranenburg Foto: Johan Kranenburg

Open toernooi voor alle tennissers uit de regio

tennis n Tennisvereniging LTC de Munnik organiseert van 10 tot en met 18 juni het De Munnik Sport 2000 Open 2017. Dit Open Toernooi vindt plaats op het prachtige tennispark aan de Hoogmadeseweg in Leiderdorp. Iedereen is welkom om die week te komen tennissen.

LTC de Munnik is met zo'n 1150 leden één van de grootste verenigingen in Leiderdorp en viert dit jaar het 80-jarige bestaan. De organisatie van het Open Toernooi wil er daarom een extra mooi evenement van maken.

De week van het Open Toernooi draait niet alleen om tennis maar ook om gezelligheid. Praat na afloop van de wedstrijden nog even gezellig na op het terras en ontmoet nieuwe tennissers. Er kan gegeten worden bij De Munnik en bovendien zijn er allerlei activiteiten in het clubhuis, zoals de racket bespanservice door hoofdsponsor Sport 2000 Leiderdorp en de aanwezigheid van Elsbeth van Relax & Relief Sport- en Wellness massage. Fysiotherapeut Alex van der Meij is ook aanwezig voor advies.

Wie wil meedoen aan het open toernooi kan zich tot 1 juni 24.00 uur via www.toernooi.nl inschrijven voor alle onderdelen vanaf categorie 3. Daarnaast worden de DD, GD en HD ook gespeeld in de 35+. Er wordt ingedeeld op actuele rating en de kosten zijn €10 per persoon per onderdeel. Het streven is om alle dubbels in poules in te delen. Commissielid Jacqueline Rijsbergen: "We hebben er zin in en hopen op nog meer aanmeldingen dan vorig jaar!"