Afbeelding
Foto: PR

NIEUWS OVER DE MIDZOMERLOOP

Vrijdagavond 30 juni wordt de Leiderdorpse MidZomerLoop gehouden. Een kleinschalige loop, bedoeld voor iedereen die op een gezellige en ongedwongen manier een persoonlijke prestatie wil leveren. Om de week vindt u op deze plek nieuws over de MidZomerLoop 2017.

Inschrijven en Omloten

Over bijna vier weken is het weer zover. Dan wordt op vrijdagavond 30 juni de 10e editie van de Leiderdorpse MidZomerLoop gehouden. Het wordt dus de hoogste tijd om in te schrijven voor één der afstanden. En u weet het natuurlijk: bij voorinschrijving voor de afstanden van 6,3 en 10 km en de wandeling kunt u gratis gebruik maken van de traditionele barbecue. Inschrijven kan via de website www.midzomerloop-leiderdorp.nl maar ook op een van de vijf voorinschrijfadressen. Dat zijn Sport2000 in de Winkelhof, zwembad de Does aan het Amaliaplein, Ton van Bemmelen Sports aan de Rijneke Boulevard in Hazerswoude, de Hardloopwinkel in de St. Jorissteeg in Leiden en Runnersworld aan de Burgsteeg in Leiden. Het handige aan daar persoonlijk inschrijven is dat u meteen uw startnummer en BBQ-bon mee kunt nemen. Dat scheelt weer bij de te verwachten drukte op 30 juni bij de startlocatie bij sporthal De Bloemerd.

Maar er is meer. Als u deze loop een warm hart toedraagt en ook wel eens wat wilt winnen, doe dan mee met een 'omlot'. Wat houdt dat in? Heel simpel, u koopt één of meerdere loten à € 50,- per stuk. Na afloop van de loop wordt er uit alle deelnemers een winnaar getrokken die dan recht heeft op 30 procent van het door de verkoop van de omloten gegenereerde bedrag. En dat is nog is niet alles. De afnemer van een omlot mag ook een eigen sponsoruiting plaatsen rondom het parcours of het start/finishgebied.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar info@midzomerloop-leiderdorp.nl met vermelding van uw NAW-gegevens en het aantal gewenste loten, of neem contact op met Joyce Thissen of Giulietta Zanda op (071) 5410655.

Verder is de organisatie haast helemaal rond op één ding na: we missen nog een motorrijder die de lopers van de 10 km kan en wil begeleiden die avond. Lijkt u dat leuk? Bel dan even met Jan Vos (06-44042316) voor meer informatie.

Hoe dan ook, we zien u allen graag die vrijdagavond!