Afbeelding
Foto: PR

BVL J14- 1 in het zonnetje

kampioen n Het Jongensteam J14-1 van Basketball Vereniging Leiderdorp werd onlangs in het zonnetje gezet, omdat zij kampioen werden in hun competitie. Omdat zij al eerder op de eerste plaats eindigden, staat het team hier een keertje niet afgebeeld in de BVL tenues. Samen met de teams J18-1 en J16-2, die ook al een kampioenschap vierden.


Teamkoppelklaverjassen

supportersvereniging n Op vrijdag 19 mei organiseert de supportersvereniging van voetbalvereniging RCL een teamkoppelklaverjasavond in de RCL-kantine op het Leiderdorpse sportpark De Bloemerd. Een team bestaat uit vier deelnemers en er worden drie rondes gespeeld. Elk teamlid speelt elke ronde met een ander lid van zijn of haar team.

Deelname kost 16 euro per team. Inschrijven kan vanaf 19.30 uur, het kaarten start om 20.00 uur. Bij de inschrijving is het ook mogelijk loten te kopen voor een verloting, de trekking hiervan is voor de prijsuitreiking van het klaverjassen.


Verkeershinder marathon

omleidingen n Waar zondag 21 mei de lopers van de 10 kilometer, de halve en de hele marathon door Leiderdorp komen, moet rekening gehouden worden met verkeershinder. Met omleidingsborden aangegeven hoe men om of uit de wijk kan rijden.

11.00 – 12.00 uur: Hoofdstraat, Mauritssingel en Achthovenerweg afgesloten voor verkeer. Wijk in en uit via Acacialaan en Achthovenerweg (richting Acacialaan).

11.00 – 12.30 uur: Hoofdstraat, Tollenaersingel, Santhorst, Van Poelgeestlaan, Splinterlaan afgesloten voor verkeer

13.00 – 16.15 uur: verkeershinder op Zijldijk Op aanwijzingen van verkeersregelaars is vrijwel alles bereikbaar en oversteekbaar

15.00 – 15.45 uur verkeershinder op Ockenrode, Tollenaerssingel, Van Diepingenlaan. Wijk uit via de Engelendaal en Van der Valk Boumanweg.

15.15 – 15.45 uur verkeershinder op Laan van Ouderzorg, Splinterlaan. Wijk uit via Van Poelgeestlaan en Vronkenlaan.