Afbeelding
Foto: PR

Stephanie Lutz is vrijwilliger bij Stichting Kunst in de Heemtuin

"Een dagje vakantie in eigen dorp", zo omschreef een bezoeker aan de Heemtuin zijn ervaring. En daar is Stephanie Lutz het van harte mee eens.

Stephanie werkt als communicatieadviseur bij de provincie Zuid-Holland en verzorgt als vrijwilliger de communicatie en PR voor Stichting Kunst in de Heemtuin.

"De Heemtuin is een uniek plekje in Park de Houtkamp, dat door de beelden extra bijzonder wordt gemaakt."

Stephanies doel is om de beeldententoonstelling onder de aandacht te brengen.

"Ik vind het leuk om van begin tot eind bij het maken van de tentoonstelling betrokken te zijn. Dat begint met het verzinnen van een thema en het selecteren van de kunstenaars. Onlangs zijn de nieuwe beelden geplaatst – met dit jaar als thema 'grenzeloos'. Het is echt de moeite waard om te gaan bekijken!"

Stephanie vindt het bijzonder dat met een klein clubje vrijwilligers een tentoonstelling neergezet wordt waar ontzettend veel mensen van genieten.

"Ook het contact met andere mensen maakt het leuk – met de kunstenaars, andere betrokkenen bij de Heemtuin en ook met de andere bestuursleden. Ieder heeft zijn eigen invalshoek en specialiteit en dat vult elkaar prachtig aan.

'Ook het contact met andere mensen maakt het leuk'

We zijn momenteel op zoek naar meerdere bestuursleden en ik nodig andere Leiderdorpers uit te reageren op deze functies."