V.l.n.r. Charles Callenbach, Annelies Borst, Grazyna Monkhorst en John Filippo, alle vier met een Winkelhof Bakboek. | Foto: J.P. Kranenburg.
V.l.n.r. Charles Callenbach, Annelies Borst, Grazyna Monkhorst en John Filippo, alle vier met een Winkelhof Bakboek. | Foto: J.P. Kranenburg. Foto: Johan Kranenburg

n Deelnemers Heel Winkelhof Bakt krijgen Winkelhof Bakboek

recepten n Voorzitter John Filippo van de Winkeliersvereniging Winkelhof reikte zaterdag 22 april het enige echte Winkelhof Bakboek uit aan de deelnemers van Heel Winkelhof Bakt. Deze bakwedstrijd vond plaats in maart dit jaar. Drie finalisten, Paula Braxhoven, Annelies Borst en de uiteindelijke winnares Grazyna Monkhorst, namen het in het winkelcentrum tegen elkaar op tijdens een live bakwedstrijd onder begeleiding van patissier Charles Callenbach.

De recepten van de prachtige en overheerlijke taarten die zij toen bakten, zijn gebundeld in het Winkelhof Bakboek. Bovendien is een recept opgenomen voor een onovertroffen hazelnootschuimtaart van de patissier. Ook geeft Charles in het bakboek diverse baktips & -tricks die elke keukenprins(es) nodig heeft.

Als spreekwoordelijke kers op de taart staat in het Winkelhof Bakboek ook nog een recept voor bloedsinaasappeltaart. Dit is een recept van Manuela van der Heijden. Zij nam deel aan het alom bekende TV programma Heel Holland Bakt.

Via de Facebook pagina van winkelcentrum Winkelhof is het mogelijk mee te doen aan een winactie die kans geeft om het enige echte Winkelhof Bakboek in bezit te krijgen.