Een bomberjack is heel geschikt voor vrouwen met een A-vorm.
Een bomberjack is heel geschikt voor vrouwen met een A-vorm.

Wordt zichtbaar met deze zomerjas-trends

Fijn dat het lente is. Tijd voor een nieuwe zomerjas. Het is extra leuk om een verbluffende entree te maken en ook zelf het zonnetje te zijn. Nu is er nog volop keuze!

De jas is het kledingstuk dat men als eerste van je ziet als je op straat loopt of ergens binnenkomt. Het ideale middel om een goede indruk achter te laten. En oh zo gemakkelijk om je mee te onderscheiden van de rest. Want de gemiddelde Nederlandse vrouw kiest voor een neutraal en niet al te opvallend exemplaar. Waarom zou jij daar geen verandering in brengen?

De mode brengt weer veel zomerjasmodellen. Hieronder een aantal trends op een rij:

Bomberjack

Met een kleurrijke exemplaar val je lekker op. Kies voor een jack met veel kleur of een opvallende print. Dit model is geschikt voor de A-vorm, omdat je het accent naar je bovenkant verlegd.

Trenchcoat

De trenchcoat is een chique jas, vaak wat langer met een ceintuur erom. Mooi als je deze kiest in een meer opvallende kleur. Ideaal om je figuur mee te shapen: een trenchcoat met een dubbele rij knopen maakt breder, een enkele rij knopen zorgt ervoor dat je slanker lijkt.

Donsjack

Het lichte donsjack is nog steeds een trend voor deze lente. Ideaal voor frisse dagen. Pas er wel mee op als je wat voller van vorm bent.

Leren jack

Het (nep) leren jack zie je nog steeds in vele kleuren. Ook gemakkelijk om binnen te dragen. Heb je een langere nek dan gemiddeld, dan is het goed om een bikerjack model te combineren met een mooie sjaal.

Veel plezier met het uitzoeken van een jas die bij jou past!