Wie wil dit stoere team sponsoren? | Foto: PR
Wie wil dit stoere team sponsoren? | Foto: PR Foto: PR

Kanoteam zoekt sponsors

sponsors n Rijnland Kanopolo team D is zaterdagmiddag in het winkelhof op zoek gegaan naar sponsors voor teamkleding, zodat dit winnende team ook op het podium als team uit kan komen.

Als u deze actie gemist heeft en het toch leuk vindt om het team met een bijdrage te steunen kunt u contact op nemen met rijnlandteamd@gmail.com. Het is voor bedrijven natuurlijk mogelijk om een logo te laten plaatsen op de kleding van Team D.


Renzo Korbee wint scholierentoernooi

schaken n SV Leiderdorp organiseerde op woensdag 12 april een scholieren-schaaktoernooi, bestemd voor leerlingen van de Leiderdorpse basisscholen en voor leden van de eigen schaakvereniging.

Op deze middag namen 38 kinderen in School Kastanjelaan plaats achter de borden. Er werd gestreden in groepen van zes deelnemers, die waren samengesteld op basis van leeftijd. Clubschakers bestreden elkaar in aparte groepen. Renzo Korbee bleek de sterkste van alle deelnemers.

De clubschakers werden ingedeeld in de Rokade-groep, de En Passant-groep en de Promotie-groep. In de overige groepen werden de schoolschakers ondergebracht. Aan de hand van een strak tijdschema werden de ronden afgewerkt waarna de eindstanden konden worden opgemaakt. Om 16.30 uur werd het eremetaal onder het toeziend oog van vele ouders en grootouders, door de jeugdleiding van SV Leiderdorp uitgereikt.

Een overzicht van de groepswinnaars:

Rokade-groep: Renzo Korbee

En Passant-groep: Niels Huisman

Promotie-groep: Navin Ravindran

Konings-groep: Ethan Bullock en Jelte Ridder

Dame-groep: Dani Bickes

Toren-groep: Stef Barendse

Paard-groep: Diesel Jansen

Alle overige deelnemers werden verrast met een herinneringsmedaille. De jeugdleiding van de plaatselijke schaakvereniging kijkt terug op een geslaagd evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is. Wie een keer wil komen kijken op de clubavond van de jeugdafdeling is welkom op woensdagavond van 18.45 uur tot 19.30/19.45 uur, School Kastanjelaan, Kindcentrum 'De Brink', Kastanjelaan 6 te Leiderdorp. Informatie: r.vahl@hetnet.nl

| Foto: PR