Bijzondere bezoekers op de kermis... | Foto: PR
Bijzondere bezoekers op de kermis... | Foto: PR Foto: PR

Speciale gasten op de kermis

koningsdag n De traditionele, gezellige familiekermis staat vanaf zaterdag 22 april tot en met donderdag 27 april in sportpark De Bloemerd, op het parkeerterrein tegenover v.v. RCL. Op zondagmiddag 23 april komt Superman voor een speciale meet & greet op de kermis. Wie weet nog dat Clark Kent alias Superman zijn uiterste best deed om iedere keer weer op de voorpagina van de Daily Mirror te verschijnen. Nu komt hij naar ons toe in Leiderdorp, hoog op stelten stelt hij zich opnieuw aan ons voor en neemt een ieder mee in de spannende wereld van gewichtsloosheid, echte slechteriken, spannende acties en de smaak van heldendom. Het wordt een walk act, met veel zoofs, bangs, splashes en kadengs. Op dinsdag 25 april is het familiedag met kortingen en aanbiedingen bij elke kraam. De kermis is (tijden onder voorbehoud) open op zaterdag 22 april vanaf 14.00 uur, zondag 23 april vanaf 10.00 uur, maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 april vanaf 14.00 uur en Koningsdag vanaf 10.00 uur. De kermis sluit om 23.00 uur, op Koningsdag om 24.00 uur.


Koningsdag-bingo

koningsdag n Pluspunt en de Oranjevereniging Leiderdorp organiseren op Koningsdag, donderdag 27 april, een feestelijke bingo voor de inwoners van Leiderdorp. Om het voor iedereen mogelijk te maken mee te doen is de entree slechts 3,50 euro; hierbij zijn de prijzen en een kop koffie inbegrepen. De middag duurt van 14.30 tot 15.30. Er worden drie rondes gespeeld met drie prijsmogelijkheden per ronde. De organisatie zorgt voor leuke prijzen. Om de middag te laten slagen worden vrijwilligers gezocht die als gastvrouw aanwezig willen zijn of zorgen voor de inschrijving. Maar ook wordt assistentie gezocht bij het invullen van de kaart. Voor inschrijving en informatie: Pluspunt, Splinterlaan 156 in Leiderdorp tel. 071-5413536 (op werkdagen van 9.00-12.00 uur) website: www.pluspuntleiderdorp.nl.


Vrijwilligers voor 5 mei gezocht

oranjevereniging n Ook op 5 mei wordt vanaf 13.00 uur feest gevierd. De Oranjevereniging zoekt vrijwilligers die 's middags bij activiteiten in de Houtkamp willen helpen. Belangstelling? Stuur een mail naar secretaris@ovleiderdorp.nl.