Een impressie van een voorgaande editie van Kom in de Kas | Foto: PR
Een impressie van een voorgaande editie van Kom in de Kas | Foto: PR Foto: PR

Neem een kijkje in de kas

tuinbouw n Op zaterdag 1 april vindt er een nieuwe editie van Kom in de Kas plaats in het unieke tuinbouwgebied Flora- en Geestweg in Roelofarendsveen. Bezoekers kunnen deze dag kennismaken met negen zeer diverse tuinbouwbedrijven.

Het thema van Kom in de Kas dit jaar is 'Het is feest in de kas'. Dat betekent dat er - behalve van interessante bedrijfsbezoeken – te genieten is van leuke, leerzame en verrassende activiteiten. Een van de verrassingen is de presentatie van tientallen nieuwe Veense tulpenkwekers tijdens de centrale opening van Kom in de Kas bij tuincentrum de Veense Bukker, Hazenpad 1 in Roelofarendsveen.

Deze ondernemers van de toekomst laten hier om klokslag 10.00 uur zien hoeveel passie ze hebben voor het kwekersvak en hoe groen hun vingers zijn. De meest getalenteerde nieuwe tulpenkweker zal de route door het gebied Flora- en Geestweg op een ludieke manier officieel openen.

De unieke Kom in de Kas 2017 route voert langs negen, zeer diverse tuinbouwbedrijven. De deelnemende bedrijven zijn AgroFleur Select, De Veense Bukker, P.N. van der Meer, Akerboom Freesia, van der Meer Weststeyn, Meerplant, Wesselman Flowers, Kwekerij Johan Oudshoorn en Willem Kuipers BV. Zij telen samen een breed assortiment planten en bloemen.

De ondernemers zetten hun kas- en schuurdeuren van 10.00 uur tot 17.00 uur wagenwijd open voor geĂ¯nteresseerden. Een routekaart met omschrijving van alle extra activiteiten is verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven.Zie ook www.komindekas.nl/waar/ en Facebook: Kom_in_de_Kas Raveen.

Impressie van voorgaande editie Kom in de Kas | Foto: PR