Campagnecoördinator Bas Warmenhoven tijdens een In Gesprek Met-actie met een bewoonster van De Entree.
Campagnecoördinator Bas Warmenhoven tijdens een In Gesprek Met-actie met een bewoonster van De Entree. Foto: PR

Kandidaat-Kamerleden D66 op campagnebezoek

verkiezingen n D66 voert komende week intensief campagne. Op maandag 13 maart doen drie kandidaat-Tweede Kamerleden Leiderdorp aan.

Met nog een week te gaan tot de Tweede Kamerverkiezingen intensiveert D66 de campagne in Leiderdorp. Met als belangrijkste boodschap: ga stemmen op 15 maart. Daarnaast is er uiteraard aandacht voor goed werk, goede zorg en goed onderwijs, kernthema's voor D66.

Al sinds 27 februari gaat D66 intensief in gesprek met de inwoners van Leiderdorp door 's avonds tussen 19.00 en 21.00 uur langs de deuren te gaan. Dit zogenaamde canvassen doet D66 al sinds de Tweede Kamerverkiezingen van 2012 om heel gericht de dialoog met de Leiderdorpers te zoeken. De komende week zal het campagneteam dat nog doen in de wijken Binnenhof, Voorhof en Leyhof. Ook is D66 te vinden op de markten op de winkelcentra Santhorst (donderdagochtend) en Winkelhof (zaterdagochtend) en op de woonboulevard op de Baanderij (zaterdagmiddag).

Campagnecoördinator Bas Warmenhoven tijdens een 'In Gesprek Met-actie' met een bewoonster van De Entree. | Foto: PR

Op maandag 13 maart brengt de D66 Regiobus een bezoek aan Leiderdorp. Drie kandidaat-Kamerleden, Stientje van Veldhoven (nr. 2), Jan Paternotte (nr. 9) en Steven van Weyenberg (nr 10) zullen om 13.00 uur langs gaan bij De Entree, een woonlocatie voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel.


Top tien 50PLUS komt langs in Leiderdorp

verkiezingen n Dinsdag 14 februari, de dag voor de Tweede Kamerverkiezingen, komen de eerste tien kandidaten van kieslijst van50PLUS langs in Leiderdorp. Lijsttrekker Henk Krol zal daar dus ook bij zijn. De politici van de ouderenpartij worden rond half 12 verwacht in winkelcentrum Winkelhof waar ze een uurtje zullen blijven. Daarna gaan ze naar restaurant De Dijk in woonzorgcentrum De Ommedijk waar ze de lunch gebruiken.