CDA-ers verzamelden zich dinsdag om 7 uur 's ochtends bij het viaduct over de A4 in Zoeterwoude. | Foto: PR
CDA-ers verzamelden zich dinsdag om 7 uur 's ochtends bij het viaduct over de A4 in Zoeterwoude. | Foto: PR Foto: PR

CDA voert campagne

verkiezingen n Het CDA is volop bezig met de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen en dat is ook in en rond ons dorp te merken.

Dinsdagochtend in alle vroegte kwam een regionale delegatie van CDA-ers onder leiding van Tweede Kamerlid Martijn van Helvert naar het viaduct over de A4 bij Zoeterwoude. Doel was kracht bij te zetten aan de oproep van Van Helvert om dit fileknelpunt snel aan te pakken. Op de foto hierboven staat Van Helvert vooraan als tweede van links. Rechts naast hem staan de Leiderdorpse CDA-ers Joop van Huut (raadscommissielid) en Jeff Gardeniers (wethouder). Op de kar zit tweede van links de voorzitter van de Leiderdorpse CDA-fractie, Mirjam van der Stelt.

Discussieavond

Het fileleed op de A4 staat ook centraal tijdens de discussieavond die de Leiderdorpse afdeling van de Christendemocraten morgenavond (donderdag 23 februari) organiseert in het gemeentehuis aan de Simon Smitweg in Leiderdorp. Aanvang 18.30 uur en alle belangstellenden zijn welkom.

Campagnebus

Zaterdag 25 februari toert de CDA campagnebus door Zuid-Holland. De bus doet ook Leiderdorp aan voor een korte stop. Rond 12.45 uur is de bus bij Winkelhof en is er gelegenheid om in gesprek te gaan met Kamerleden en andere CDA ers. Uiteraard zijn ook de Leiderdorpse bestuurs- en raadsleden van de partij aanwezig. Rond 13.15 uur vertrekt de bus richting Alphen aan den Rijn.