De nieuwe Nissan Micra is op 27 en 28 februari te bewonderen bij Autobedrijf Oudshoorn in Leiderdorp. | Foto: PR
De nieuwe Nissan Micra is op 27 en 28 februari te bewonderen bij Autobedrijf Oudshoorn in Leiderdorp. | Foto: PR Foto: PR

Oudshoorn bied preview nieuwe Nissan Micra

auto n Ook zo nieuwsgierig naar de gloednieuwe Nissan Micra? Op maandag 27 en dinsdag 28 februari staat Autobedrijf Oudshoorn B.V. in Leiderdorp volledig in het teken van de Nieuwe Micra Exclusive Tour. Tijdens deze bijzondere voorpremière is er gelegenheid om als een van de eersten in Nederland uitgebreid kennis te maken met de nieuwe Nissan Micra.

Met ruim 7 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, staat de vijfde generatie Micra nu in de startblokken om de wereld opnieuw te veroveren. De nieuwe Nissan Micra is langer en breder dan ooit tevoren. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologieën in zijn klasse en uitstekende behendigheid tijdens iedere rit, biedt de Nissan Micra een inspirerende rijervaring.

Voor de snelle particuliere en zakelijke kopers heeft Oudshoorn een spectaculaire actie. Wie voor 31 maart een Micra met Bose® Personal® Audiosysteem (optioneel op Acenta & N-Connecta, standaard op Tekna) bestelt, kan thuis alvast genieten van het prachtige Bose geluid via het Bose Wave® SoundTouch® IV systeem ter waarde van € 799,-. De nieuwe Nissan MICRA is leverbaar vanaf € 15.190, - inclusief BTW, BPM en afleverkosten.

Autobedrijf Oudshoorn B.V. is gevestigd aan de Touwbaan 5 (Bedrijventerrein De Baanderij) in Leiderdorp.