Afbeelding
Foto: PR

Durf jij te veranderen?

Je beter voelen en er beter uitzien. Wil je dat ook? Verandering is dan nodig en hoe cliché ook, dat begint door zelf actie te ondernemen.

Velen zouden wel willen veranderen, maar geven het nog niet toe aan zichzelf. Ze voelen dat de kledingstijl niet meer bij hen past en toch blijven ze in de vertrouwde winkels shoppen. Ze willen gezonder eten, alleen een kant-en-klare maaltijd staat nu eenmaal snel op tafel.

Wil je je ook happy en zelfverzekerd voelen in je kledingstijl en lekker in je vel zitten? Verandering begint echt bij jezelf.

Nieuwe stappen zetten in nieuwe (online) winkels en iets anders aantrekken begint wel bij jezelf. De vrouwen die zelf iets anders durfden te kopen dan dat ze gewend waren, hebben uiteindelijk het meeste resultaat geboekt.

Alleen, hoe kom je uit die o zo comfortabele comfort zone. Er zijn altijd innerlijke stemmetjes die met excuses aankomen. Bijvoorbeeld: "Jurken staan mij niet, kleding van boetieks is vast te duur, gezond eten kost veel geld en tijd." Allemaal tegenwerpingen die verandering tegenhouden en dus ook de kans om je zelfverzekerd en vol energie te voelen.

Begin met kleine veranderingen

Wil je een levensstijl vol energie, begin met kleine veranderingen. Loop eens een onbekende winkel in en pas kleding dat compleet anders is. Of koop een kledingstuk in een combinatiekleur en niet in een basiskleur zoals zwart, grijs of donkerblauw.

Gezond van binnen, gezond van buiten

Ook als je gezonder wilt eten voor meer energie of gewichtsverlies, zijn kleine stappen nemen de basis van blijvend succes. Kijk eerst een keer kritisch naar je eetpatroon en kies een ding waarvan je weet dat het beter kan. Bijvoorbeeld "ik eet geen fruit". Begin vervolgens elke dag met een stuk fruit bij het ontbijt. Niet te veel nadenken, gewoon doen. Vervang zo stap voor stap ongezonde gewoontes door gezonde.

Doorzetten met geduld

Belangrijk is wel om geduld te hebben en door te zetten. Het resultaat zal zich ongetwijfeld in de spiegel laten zien. Complimenten verzekerd!

Vind je het lastig om te veranderen, lees onze blogs op femalesuperstar.nl voor meer tips en ideeën.

Kom uit je comfortzone en begin dit jaar met een female superstart!