De nieuwe website, gemaakt door Dubbel-M-Development,  is visueler en logischer opgebouwd.
De nieuwe website, gemaakt door Dubbel-M-Development, is visueler en logischer opgebouwd. Foto: PR

Nieuwe website www.dwarsleiderdorp.nl

vernieuwd n De website www.dwarsleiderdorp.nl heeft een nieuw uiterlijk gekregen.

De nieuwe website is visueler en logischer opgebouwd. De website is gebouwd door twee bezoekers van jongerencentrum Dwars, die nog op school zitten, maar wel al hun eigen bedrijf zijn begonnen; Dubbel-M-Development. Omdat Dwars een moderne en duidelijke website nodig had, is contact gezocht met deze jongens. Zij hadden een duidelijk beeld hoe de website eruit moest zien en bezitten de kennis om deze te ontwerpen en te ontwikkelen.

Voor SCw is het belangrijk jonge mensen de kans te geven hun talenten te ontwikkelen. Nog mooier is het wanneer ze van hun passie hun beroep kunnen maken.

Voor iedereen die nieuwsgierig geworden is: kijk op www.dwarsleiderdorp.nl of op de website van deze jongens www.dubbelmdevelopment.nl.


Ruim 1000 mensen betrokken bij Halloween activiteiten

terugblik n Dit jaar hebben we groot uitgepakt met Halloween. Meer dan 1000 mensen waren op de een of andere manier betrokken bij een van de activiteiten.

Bij het project hebben we hulp gehad van 120 vrijwilligers en van een aantal sponsoren en medeorganisatoren. Hierbij danken we The Rock Factor, dansschool "De Rode Sneakerz, Wereldhave en winkelcentrum Winkelhof, Schoenmode Den Elzen, Autotaalglas Leiderdorp en Brasserie Park.

Lampionnen

Ruim 200 kinderen hebben woensdag 26 oktober lampions gemaakt in de Winkelhof en 160 kinderen hebben gelopen in de lampionnentocht op vrijdag 28 oktober. Een mooie sliert van lampjes en mooie lampionnen liep van de Hema in de Winkelhof naar de Sterrentuin.

spooktocht

's Avonds was de spooktocht in park De Houtkamp een waar griezelspektakel. In het park kwamen de deelnemers heksen, zombies, weerwolven en vampiers tegen. Hoogtepunten waren de dansact Thriller door De Rode Sneakerz, ondersteund met licht en geluid door de The Rock Factor, en een tweetal duikers die verstopt zaten onder een van de bruggen. Ruim 550 kinderen, ouders en grootouders hebben genoten van de spooktocht aan het eind waarvan ze konden genieten van een snoep en een drankje bij Brasserie Park.

U kunt het allemaal terugkijken op youtube (https://www.youtube.com/watch?v=4CHx8oZEuOQ).

160 kinderen liepen mee met de lampionnenoptocht, die startte in Winkelhof. | Foto: Amy Blunder
Afbeelding