Apothekers Guusta Huizer-Boehmer (rechts) en Liana Bakker.
Apothekers Guusta Huizer-Boehmer (rechts) en Liana Bakker. Foto: Esta Hoogervorst

Apotheek Boehmer na grootse renovatie klaar voor de toekomst

toekomstgericht n In de afgelopen tijd werd in Apotheek Boehmer aan de Florijn 21 in Leiderdorp met man en macht gewerkt aan een grootse renovatie. Daarbij speelden vooral de toekomst van de apotheek en de verdere groei en nieuwe mogelijkheden een belangrijke rol.

Tekst en foto Esta Hoogervorst

De oppervlakte van de apotheek bleef hetzelfde. Maar de nieuwe, praktische indeling is er volledig op gericht om het proces van uitvoering, met gebruikmaking van nieuwe technieken, snel en doelmatig te laten verlopen.

Totaalleverancier

Ongetwijfeld is aan deze grote renovatie veel 'denkwerk' voorafgegaan. En ja, het was een hoop werk en 'gedoe', maar dan heb je ook wat. Met de nieuwe, klantvriendelijke 'open' ruimte, zien de klanten hoe de recepten achter de balie worden klaargemaakt. "Ook hebben onze medewerkers nu een optimaal werkklimaat gekregen", vertellen de apothekers Guusta Huizer-

'We willen een allround apotheek met optimale patiënten-voorlichting zijn'

­Boehmer en Liana Bakker trots.

"We willen zo lang mogelijk een totaalleverancier zijn. Een allround apotheek met een optimale patiëntenvoorlichting. Bij de renovatie is daarvoor ook een aparte kamer gemaakt. Deze biedt de mogelijkheid om privé met een assistente te spreken. Alles is erop ingericht, om snel en doelmatig te kunnen werken. Nieuw is daarbij ook het gebruik van de 'uitgifterobot', Deze zorgt ervoor en geeft duidelijk aan, hoe de klant 24 uur per dag de medicijnen kan ophalen, ook in het weekend. Hierbij kan altijd hulp van een assistente worden gevraagd en onze ruime bezorgservice blijft bestaan", benadrukken de apothekers.