Ron Verhorik (rechts) en medewerker Bas tonen trots het certificaat dat aangeeft dat de winkel voldoet aan meer dan 100 kwaliteitseisen. | Foto: PR
Ron Verhorik (rechts) en medewerker Bas tonen trots het certificaat dat aangeeft dat de winkel voldoet aan meer dan 100 kwaliteitseisen. | Foto: PR Foto: PR

Opnieuw certificaat voor Neuteboom Winkelhof

kwaliteit n Neuteboom Kaas-Verswereld in winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp heeft vorige week opnieuw het predicaat 'Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel' gekregen.

De delicatessenwinkel is nu bijna een jaar met een geheel nieuwe winkel gevestigd in de nieuwe vers-passage. "Wij hebben bewezen dat wij ook hier aan meer dan honderd kwaliteitseisen voldoen die gesteld worden door de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland. Daar zijn wij bijzonder trots op", zegt Ron Verhorik, bedrijfsleider van deze vestiging.

Nederland telt ongeveer 900 foodspeciaalzaken (kaas-, noten-, en delicatessenwinkels) die zich met hun assortiment en kwaliteit richten op de consument die bewust inkoopt. "Met de breedte en de diepte van het assortiment, deskundig en betrokken personeel, productkwaliteit en goede kennis onderscheiden wij ons als foodspeciaalzaak van andere aanbieders. Dit betekent wel dat wij ons moeten blijven scholen en verbeteren om de consument op de juiste manier te blijven helpen bij de aankoop", aldus Verhorik. "Met het certificaat bewijzen we te voldoen aan de eisen die een consument mag stellen aan een foodspecialiteitenwinkel op het gebied van hygiƫne, inrichting, wettelijke normen, productkennis, assortiment, klantvriendelijkheid en uitstraling. We zijn er trots op en plakken de sticker met het kroontje nu direct op de winkeldeur!"