Afbeelding
Foto: PR

Gratis workshops en proeflessen bij Yoga-Loft

yoga n Op zondag 11 september van 10.00 tot 17.45 uur organiseren de docenten van Yoga-Loft Leiderdorp een inspiratiedag voor de opening van het nieuwe seizoen. De hele dag zijn de docenten aanwezig om informatie te verschaffen en geven zij doorlopend gratis workshops, demonstraties en proeflessen. Ook worden onder de aanwezigen diverse tegoedbonnen voor workshops en lessen verloot.

In de Yoga-Loft Leiderdorp (op De Baanderij, achter Praxis) worden ook in het nieuwe seizoen weer tal van (nieuwe) cursussen en workshops aangeboden. Een greep uit het aanbod: hatha yoga, kinderyoga, mindfulness, yoga nidra, diverse vormen van meditatie, zang- en dansexpressie, Do-In & Klank, Thaise Yogamassage, zwangerschapsyoga, babymassage, psychobalancing, trainingen VeranderKracht en Aikido on the job, klankconcerten, Tacoyo, workshops positief opvoeden met NLP en workshops tension en trauma releasing exercises (TRE). Kijk voor meer informatie op de website www.yogaloftleiderdorp.nl.


Meerburg dames zoeken versterking

Voetbal n Het damesteam van voetbalvereniging Meerburg uit Zoeterwoude-Rijndijk is op zoek versterking. Iedere vrouw die voetballen leuk vindt, is welkom. Het is een team dat bestaat uit een mix van speelsters die al langer voetballen en speelsters die net zijn begonnen. De dames trainen tweemaal per week, op dinsdag om 20.00 uur en op donderdag om 20.30 uur. De competitiewedstrijden zijn op zondag. Naast voetballen staat ook gezelligheid hoog in het vaandel van het team.

Belangstellenden kunnen altijd een keer komen meetrainen om te zien of het ze bevalt. Neem voor meer informatie contact op met iljahetgrootje@hotmail.com of mj.loos@live.nl.

Afbeelding