De jonge blokfluiters en leerling-muzikanten van het orkest poseren met hun diploma's in het parkje voor het clubgebouw van Tamarco aan de Leiderdorpse Van der Marckstraat. | Foto: J.P. Kranenburg
De jonge blokfluiters en leerling-muzikanten van het orkest poseren met hun diploma's in het parkje voor het clubgebouw van Tamarco aan de Leiderdorpse Van der Marckstraat. | Foto: J.P. Kranenburg Foto: Johan Kranenburg

Diploma's voor jonge muzikanten

Tamarco n Woensdagavond 6 juli was de muzikale afsluiting van het seizoen bij Tamarco met een open repetitie. De avond werd geopend door de jongste pupillen van Tamarco: de blokfluiters. Ze lieten aan het publiek en het orkest horen wat zij de afgelopen periode hebben geleerd. Diploma's werden uitgereikt aan alle geslaagden, zowel de blokfluiters als de leerling-muzikanten van het orkest.

Het hoogtepunt van de avond was Maestro: zes leerlingen tussen de 8 en 11 jaar oud gingen de uitdaging aan om het orkest te dirigeren. Verliezers waren er niet. Alle kandidaten gingen met een leuk aandenken naar huis. Maar één kandidaat kreeg de hoofdprijs: Juliëtte Meijles.

Vanaf 10 augustus starten de repetities bij Tamarco weer, nieuwe blokfluitgroepen starten op 24 augustus. Aanmelden hiervoor kan via blokfluitles@tamarco.nl. Zie voor meer informatie www.tamarco.nl.