Het publiek werd vermaakt met een klein stukje musical door de musical/popgroep met het nummer 'It's a hard knock life'. | Foto: PR
Het publiek werd vermaakt met een klein stukje musical door de musical/popgroep met het nummer 'It's a hard knock life'. | Foto: PR Foto: Corrie van der Laan

n Volle zaal bij eerste voorstelling dansstudio de Rode Sneakerz

dansen n Waar Kirsten Remmers een jaar geleden alleen nog maar over durfde te dromen werd op zondag 26 juni werkelijkheid. Met haar dansstudio de Rode Sneakerz gaf ze op deze dag haar eerste dansvoorstelling onder de naam 'High Five'. Alle dansgroepen deden mee aan de voorstelling; van hiphop tot aan moderne dans en zelfs de jongste kinderen van de peutergroep waagden een dansje.

Maandenlang hebben alle dansgroepen onder leiding van dansdocenten Kirsten Remmers, Ashley Zaat en Stefanie Breurs geoefend op verschillende nummers om hun show neer te zetten. De show werd gegeven in sporthal De Does die met rond de vijfhonderd toeschouwers helemaal vol was.

Na een spetterende opening van de show door de drie dansdocenten en de dansgroep hiphop modern jazz was het de beurt aan de andere dansgroepen. De streetdance groep, de hiphopgroep, de moderne dansgroep, de dancemix groep, de musical popgroep, de kleutergroep en de peutergroep, ze lieten zich allemaal van hun beste kant zien.

Op het nummer 'Can't stop te feeling' werd de finale gedanst. Fantastisch om alle groepen bij elkaar te zien op het podium en het respect wat er naar elkaar is.

Kirsten Remmers kon tevreden zijn. Nog geen jaar geleden heeft ze de Rode Sneakerz opgericht en nu al zette de Leiderdorpse dansstudio een geweldige show neer. Er zullen ongetwijfeld nog veel prachtige uitvoeringen volgen.