Suzan Mulder (rechts) met medewerksters Shelly en Rachel. | Foto: PR
Suzan Mulder (rechts) met medewerksters Shelly en Rachel. | Foto: PR Foto: PR

Touch of Beauty houdt vrijdag open dag

Schoonheidssalon n Touch of Beauty, de schoonheidssalon van Suzan Mulder aan de Leiderdorpse Oranjegalerij, houdt vrijdag 17 juni van 10.00 tot 17.00 uur een open dag.

In Touch of Beauty werkt Suzan samen met schoonheidsspecialistes Shelly van Leeuwen en Rachel van Galen. Zowel dames als heren kunnen bij hen terecht voor huidverzorging en huidverbetering, aanpak van ongewenste haargroei, pigmentvlekjes, couperose en acne maar ook voor make-up advies, hand- en voetverzorging. Voor iedere klacht en wens en ieder budget is een passende behandeling te vinden.

Op de open dag zijn de klanten van Touch of Beauty welkom, maar ook iedereen die op zoek is naar de juiste verzorging voor haar of zijn huid en eens een kijkje wil nemen.

Er worden de hele dag verschillende demonstratiebehandelingen gegeven met Clephar Dermatocosmetica. De Clephar innovaties staan bekend om hun sterk huidverbeterende werking, zonder parabenen en minerale oliën. Clephar Skin Care biedt voor elke huid en ieder huidprobleem een passende oplossing zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.

Dit jaar, zo vlak voor Vaderdag, worden de heren eens goed in de spotlights gezet. Er worden twee Clephar Men Care gezichtsbehandelingen gedemonstreerd, met daarbij natuurlijk een bijpassende aanbieding: wie een Speciale Men Care cadeaubon voor een gezichtsbehandeling ter waarde van € 59,95 koopt, krijgt een gratis, vrij te besteden cadeaubon ter waarde van € 10,-.

Verder wordt op de open dag de nieuwste Clephar Body Wellness Hammam behandeling met de heerlijke bijpassende Clephar body producten voor de dames gepresenteerd. Onder alle bezoekers van de open dag wordt een gratis Body Hammam verloot, een lichaamsbehandeling van 90 minuten ter waarde van € 80,-.

Paul Goosens, dé huidspecialist van Clephar, is uitgenodigd om alle mogelijke vragen omtrent de huid te beantwoorden. Ook met vragen over huidproblemen zoals eczeem, acne, pigmentstoornissen en couperose kunnen de bezoekers bij hem terecht.

Verder kan Shelly kan desgewenst een huidanalyse uitvoeren met het nieuwe MAC huidanalyse apparaat en vervolgens een persoonlijk huid- en Clephar verzorgingsadvies geven.

Van Pupa Milano is visagiste Maaike aanwezig voor make-up advies.

Tot slot is het op de open dag mogelijk kennis te maken met Shellac, de nieuwste manier van nagels lakken die twee weken mooi blijft zitten. Deze manicure wordt gedemonstreerd door Shelley en Rachel.

Tijdens de open dag geldt een korting van 15 procent op alle producten, make-up en tassen, sieraden en sjaals. Bovendien staat er voor elke bezoeker een goedgevulde goodiebag klaar.

Touch of Beauty

Frederik Hendriklaan 34 in Leiderdorp

T (071) 5425350

E info@touch-of-beauty.info

W www.touch-of-beauty.nl