RCL D3 speelde een prima toernooi. | Foto: PR
RCL D3 speelde een prima toernooi. | Foto: PR Foto: PR

Winst voor RCL jeugd

voetbal n 26 mei was een goede dag voor de RCL jeugd.

Bij SV Nootdorp gingen zowel de F10 als de F2 met een beker naar huis na toernooiwinst. In Hellevoetsluis bij voetbalvereniging Nieuwenhoorn veroverde RCL D3 de beker als winnaar van het toernooi. Na vier gewonnen wedstrijden en een gelijkspel leek het doelsaldo van 9-0 (doelpunten Mo Fdis 6x, Tomas Verburg 2x, Mika van Mil 1x) voldoende. Toch stond naast RCL D3 ook vv RAS D1 (1e in 1e klasse poule 02) bovenaan met evenveel punten en gelijk doelsaldo. Penalties moesten de beslissing brengen en Stan Keijzer, Mo Fdis, Mika van Mil en Thijmen Kruijssen schoten allen raak. RCL D3 won daardoor het toernooi en een mooie beker. RCL D3 speelde als niet selectie-team afgelopen jaar zeer verdienstelijk in de 1e klasse tegen vrijwel allemaal D1-selecties. Volgend jaar gaan de jongens verder als RCL C4.

Op de foto: Leider David van Mil, Laurens Dietz, Robbert Kramer, Tarun Ravi. Tomas Verburg, grensrechter Edwin Dietz, Marc Peper, Thijs Hermus, Stan Keijzer, invaller Dennis de Wit, leider Fred Peper, Mika van Mil, Mo Fdis, Thijmen Kruijssen en Sander Dietz (niet op foto: Sven Brouwer).


Kampioenen bij VIJL

ijsclub n Vrijdag bij de District Kampioenschappen inline op de baan in Leiderdorp zijn Bo, Angel, Floortje en Stan kampioen geworden.

Zondag konden deze rijders ook weer van start bij het Zuid-Hollands Kampioenschap inline in Puttershoek. Ook hier hebben de VIJL rijders zich weer goed laten zien. Bo, Angel, Floortje en Matthijs zijn de trotse winnaars van Zuid-Holland geworden.


Wandelmarathon

wandelen n De Leiden Road Runners Club organiseert op zaterdag 25 juni voor de derde keer een wandelmarathon.

De gevarieerde routes zijn uitgezet door het Groene Hart van Zuid-Holland. De wandelmarathon van de LRRC kan uitstekend een deel uitmaken van de voorbereidende trainingen voor de Vierdaagse van Nijmegen. De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: tussen 7.00 en 9.00 uur voor de 42 km, tussen 7.00 en 10.00 uur voor de 30 km, tussen 8.00 en 11.00 uur voor de 21 km en tussen 9.00 en 11.00 uur voor de 15 en de 10 km. De inschrijvingskosten bedragen bij voorinschrijving tussen de 3 en 5 euro en bij na inschrijving tussen 4 en 6 euro. Inschrijving en het startpunt is bij het clubhuis van de Leiden Road Runners Club, Voorschoterweg 8D, Leiden Meer info: www.lrrc.nl.

Jesse, Floortje, Adam, Dennis, Willem-Jan, Justijn, Lise, Fien en Arjen| Foto: PR
| Foto: PR