Afbeelding

Incluzio inloopspreekuur herstart woensdag 17 juni

Zorg & Welzijn

Op 17 juni start welzijnsorganisatie Incluzio Leiderdorp weer met het inloopspreekuur in gebouw Dwars aan de Bloemerd 1c in Leiderdorp. 

Elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur zijn dan drie medewerkers van Incluzio aanwezig die klaarstaan voor statushouders, maar ook voor inwoners die vragen hebben op financieel gebied. Daarnaast is er een sociaal-juridisch spreekuur.

Tijdens het inloopspreekuur worden de coronarichtlijnen van het RIVM gevolgd. De ruimte is zo ingericht, dat de 1,5 meter afstand regel gewaarborgd kan worden. Het aantal mensen in een ruimte wordt beperkt, zo nodig moeten bezoekers buiten wachten. Bezoekers wordt gevraagd om, indien mogelijk, alleen te komen, het bezoek aan het inloopspreekuur zo goed mogelijk voor te bereiden door bijvoorbeeld de benodigde papieren mee te nemen, de handen te desinfecteren bij binnenkomst en thuis te blijven bij gezondheidsklachten als koorts of verkoudheid. Het is ook mogelijk contact op te nemen met Incluzio via tel. (071) 5413536 om te kijken of er op afstand ondersteuning geboden kan worden.

Uit de krant

Uit de krant