Logo leiderdorpsweekblad.nl
Genieten van gezelligheid, muziek en heerlijk eten in de sfeervolle Blauwe Vogelzaal van Brasserie Park.
Genieten van gezelligheid, muziek en heerlijk eten in de sfeervolle Blauwe Vogelzaal van Brasserie Park. (Foto: J.P. Kranenburg)

Verwenmiddag voor mantelzorgers

  Zorg & Welzijn

Het hele jaar zetten ze zich belangeloos in voor een naaste. Woensdag 6 november werden mantelzorgers zelf een middagje verwend.

EVA, een regionale organisatie die mantelzorgers ondersteunt, en welzijnsorganisatie Inlcuzio Leiderdorp hadden de mantelzorgers uit de Leidse regio uitgenodigd voor een uitgebreide high tea omlijst met muziek. Zo'n 85 mantelzorgers uit Leiderdorp, Leiden, Oegstgeest en Zoeterwoude waren op die uitnodiging ingegaan en genoten op 6 november in de Blauwe Vogelzaal van Brasserie Park in Leiderdorp van een gezellige en smakelijk middag.

De high tea was georganiseerd in het kader van de Dag van de Mantelzorg. Op en rond deze landelijke waarderingsdag (10 november) worden mantelzorgers, mensen die minimaal acht uur per week onbetaald zorgen voor een naaste, in het zonnetje gezet.

Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude hebben gezamenlijk een programma opgesteld met verschillende leuke activiteiten voor mantelzorgers. De high tea in Leiderdorp was de aftrap. Verder is er vandaag een koffieconcert in Oegstgeest, vrijdag een stampottenbuffet met muziek van een shantykoor in Zoeterwoude en zaterdag een brunchbuffet met muziek van The Netz in Leiden.


Meer berichten