Logo leiderdorpsweekblad.nl
Alle prijswinnaars bij elkaar.
Alle prijswinnaars bij elkaar. (Foto: J.P. Kranenburg)

Prijzen van Zorg-Vuldig voor de mooiste tekeningen

  Zorg & Welzijn

Elf kinderen die tijdens de Leiderdorpse Jaarmarkt meegedaan hebben aan de kleurwedstrijd van Zorg-Vuldig kregen gisterenmiddag een prijs uitgereikt in het nieuwe onderkomen van de zorgorganisatie aan de Statendaalder 39 (het voormalige ABN kantoor tegenover Winkelhof).

De kleurwedstrijd is een van de acties waarmee Zorg-Vuldig de verhuizing viert. Zo worden via de Zorg-Vuldig Facebook pagina luiertaarten verloot.

Zorg-Vuldig levert niet alleen kraamzorg, thuiszorg en begeleiding, maar is nu ook een uitleenpunt voor hulpmiddelen. Handig voor wie tijdelijk bijvoorbeeld krukken een douchestoel of looprekje nodig heeft. Dat gebeurt in samenwerking met Medipoint. Alle informatie is te vinden op de website www.medipoint.nl.

Op korte termijn start Zorg-Vuldig weer met voorlichtingsmiddagen en -avonden voor aanstaande ouders die vragen hebben over borstvoeding. Babytaal en babymassage staat voor later in de planning. Houd voor meer informatie hierover Zorg-Vuldig in de gaten op Facebook, Instagram en Twitter.  

Vragen over Zorg-Vuldig? Loop dan gerust even binnen bij het kantoor aan de Statendaalder 39 in Leiderdorp.

Meer berichten