Logo leiderdorpsweekblad.nl
Directeur Brigitte Weimar van de Alrijne verpleeghuizen reed op een bakfiets met minihuiskamer en taart van Leythenrode in Leiderdorp naar Oudshoorn in Alphen.
Directeur Brigitte Weimar van de Alrijne verpleeghuizen reed op een bakfiets met minihuiskamer en taart van Leythenrode in Leiderdorp naar Oudshoorn in Alphen. (Foto: PR)

Bakfietsrit om aandacht te trekken voor wervingscampagne verpleeghuizen Alrijne

  Zorg & Welzijn

Dinsdag 17 september lanceerden de Verpleeghuizen Leythenrode in Leiderdorp en Oudshoorn in Alphen aan de Rijn van Alrijne een wervingscampagne om nieuwe VIG(Verzorgende Individuele Gezondheidszorg)-ers aan te trekken. Om dit moment te vieren stapte directeur Birgitta Weimar op een bakfiets met een mini-huiskamer en taart van Leiderdorp naar Alphen a/d Rijn.

In de campagne 'Dan hoor jij hier thuis' staan medewerkers van beide verpleeghuizen model. Zij vertellen waarom nou juist dit werk en op deze plek zo bijzonder is. Doel is om nieuwe collega's aan te trekken, want die zijn zeer welkom. Zoals overal in de zorg, zijn er ook verschillende vacatures binnen beide verpleeghuizen.

De campagne is te volgen via social media, billboards en via de website www.danhoorjijhierthuis.nl.

Meer berichten