Logo leiderdorpsweekblad.nl
Voor alle bewoners van Leythenrode was er een lekker stuk zelfgebakken appeltaart.
Voor alle bewoners van Leythenrode was er een lekker stuk zelfgebakken appeltaart. (Foto: PR)

Huisgemaakte appeltaart van Brasserie Groep voor bewoners en medewerkers Leythenrode

  Zorg & Welzijn

Ter opening van de Week van de Zorg trakteerden eigenaren van de Brasserie Groep, Bob Meijer en Johan Klerks, de bewoners en medewerkers van verpleeghuis Leythenrode op huisgemaakte appeltaart.

Met elf appeltaarten vertrokken de mannen van naastgelegen Brasserie Park in de ochtend van 11 maart naar het verpleeghuis. "Leythenrode zit bij ons om de hoek. De bewoners zijn praktisch onze buren en voor je buren moet je goed zorgen", vindt Bob Meijer. "Waar maken we de mensen nou echt blij mee, vroegen we ons af. Met onze superlekkere huisgemaakte appeltaart natuurlijk", vult Johan Klerks aan.

Aanleiding was de Week van Zorg en Welzijn, waarin aandacht wordt gevraagd voor het werken in de zorg. Melinda Voerman, Coördinator Vrijwilligerswerk bij het verpleeghuis, reageerde direct enthousiast op het voorstel van de Brasserie Groep en zorgde ervoor dat vrijwilligers de bewoners naar de piramide brachten, waar de appeltaart geserveerd werd. Er was zelfs aan levende muziek gedacht, zodat er een waar feestje gebouwd kon worden. Bob Meijer: "Mooi om te zien hoe dankbaar zo'n actie wordt ontvangen en hoe blij je de bewoners met zo'n traktatie maakt. Volgend jaar komen we zeker weer langs!"

Meer berichten