Logo leiderdorpsweekblad.nl
De Albert Heijn vestiging in het Leiderdorpse winkelcentrum Winkelhof.
De Albert Heijn vestiging in het Leiderdorpse winkelcentrum Winkelhof. (Foto: J.P. Kranenburg)

Albert Heijn Winkelhof dag dicht voor plaatsen sushi kiosk

  Zakelijk

Albert Heijn Winkelhof is op maandag 16 september de hele dag gesloten om de winkel enkele upgrades te geven. De belangrijkste aanpassing is dat er een sushi kiosk van Sushi Daily wordt geplaatst midden in de winkel.

Bij de sushi kiosk wordt sushi ter plekke gemaakt. Suhsi Daily heeft al meer dan zevenhonderd kiosken in tien landen. De kiosk in AH Winkelhof is vanaf donderdag 19 september in bedrijf.

Op 16 september wordt ook de vleeswaren- en kaasafdeling van AH Winkelhof verbeterd en het vegetarisch assortiment flink uitgebreid.

Supermarktmanager Nathan Ririhena kijkt enorm uit naar de geplande aanpassingen: "De winkel is erg toe aan een opknapbeurt. Zonder de indeling drastisch te veranderen en met behoud van de ruime paden, grijpen wij het plaatsen van de sushi kiosk aan om een aantal veranderingen door te voeren die aansluiten bij de vraag van onze klanten".

De komst van de sushi kiosk wordt gevierd met een loterij en diverse openingsacties. Meer info hierover is te vinden op Facebook en in de winkel.

Meer berichten