Logo leiderdorpsweekblad.nl
Feest bij Hairclub By Susan in de Oranjegalerij. | Foto: J.P. Kranenburg
Feest bij Hairclub By Susan in de Oranjegalerij. | Foto: J.P. Kranenburg (Foto: J.P. Kranenburg)

Tien jaar Hairclub by Susan

  Zakelijk

Het was zaterdag razend druk en gezellig bij Hairclub by Susan op de Leiderdorpse Oranjegalerij. Eigenares Susanne Nulkes vierde samen met personeel en klanten het tienjarig bestaan van de kapperszaak.

Susanne was pas 22 jaar jong toen ze het toenmalige Lizz Kappers overnam, maar ze wist precies wat ze wilde: een kapperszaak met een prettige sfeer waar klanten graag komen en met een goed gevoel de deur weer uitgaan. En dat is gelukt, kan ze tevreden constateren. " Ik heb een fijn, spontaan team medewerkers dat het echt leuk vindt om mensen mooi te maken en een grote, vaste klantenkring." April wordt een "dolle dwaze jubileummaand", belooft Susanne. Met 10 procent korting op alle behandelingen en cadeautjes voor de klanten. "Voor mij is dat ook een manier om mijn klanten te bedanken voor de afgelopen tien jaar. Ik ben ontzettend blij met ze." Waar ze meteen aan toevoegt: "Nieuwe klanten zijn natuurlijk ook meer dan welkom!"

Bij de start van het nieuwe decennium van haar bedrijf is wel wat veranderd. Suzanne is gestopt met het franchisecontract met de Marna-organisatie. Vandaar dat de naam veranderd is van Marna Hairclub by Susan in simpelweg Hairclub by Susan. "Zo'n lidmaatschap kost ook geld en dat wil ik liever rechtstreeks investeren in leuke acties voor mijn klanten", legt ze uit. Het logo en de website worden de komende tijd aangepast, maar verder blijft alles bij het oude. "Ik blijf werken met hetzelfde team en dezelfde merken." Wat ook blijft is het kappersabonnement, dat Susanne nog niet zo lang geleden heeft ingevoerd. "Daarmee kunnen klanten voor een vast, laag bedrag per maand onbeperkt langs komen voor knippen of kleuren. We zijn de enige in Leiderdorp die dat bieden." Hairclub by Susan, Frederik Hendriklaan 36. T. (061) 5895954


Meer berichten