Logo leiderdorpsweekblad.nl

Hifi Overgaauw uitgeroepen tot beste Hifi winkel van Zuid-Holland

  Zakelijk
Dolblij met de award. V.l.n.r. Johan Luykx, Silvia Overgaauw, Angela Overgaauw en Fokke Rietkerk. | Foto: PR
Dolblij met de award. V.l.n.r. Johan Luykx, Silvia Overgaauw, Angela Overgaauw en Fokke Rietkerk. | Foto: PR

HVT, Nederlands oudste en zeer gewaardeerd Hifi magazine, heeft voor de zesde keer de award voor Hifi Winkel van het Jaar  uitgereikt. Dit keer ging de onderscheiding voor de beste Hif winkel van Zuid-Holland naar Hifi Overgaauw in de Leidse Breestraat.

Hifi zaken door heel Nederland konden meedingen naar zowel de titel in hun provincie als de titel voor heel Nederland. Bepalend voor de winst waren de hoeveelheid uitgebrachte stemmen alsmede de beoordeling van klanten. In de loop van de eerste week van het nieuwe jaar kreeg Hifi Overgaauw het verlossende bericht dat de winst in de wacht is gesleept voor de eigen provincie. Op 11 januari is de oorkonde opgehaald in Bunnik.

Een paar van de klantenbeoordelingen:

"Zeer mooie winkel, met prima luistergelegenheid, heel veel kennis van audio/video wat je maar wilt. Alles is bespreekbaar en dat is top!"

"Service, deskundigheid, niet moeilijk qua uitleg en laagdrempelig en vriendelijk, attent als je info wilt en zeker niet dwangmatig met verkoop"

"Meer dan een uitstekende service. De winkel beweegt het hele jaar door met leuke acties, activiteiten en luistersessies die opgeleukt worden met catering etc. "

"Bij deze winkel heb ik in het verleden de nodige aankopen gedaan. Dit ging op een zeer meedenkende en vriendelijke manier dat met ene goed gevoel altijd mijn aankopen heb gedaan."

Overigens wordt er op 16 februari voor de zevende keer in de avond een streaming audio workshop gehouden op de Breestraat. Dit is een zeer praktische workshop, waarna u zelf aan de slag kunt. Aanmelden kan via de website van www.overgaauw.com.

Hifi Overgaauw Leiden dankt iedereen voor zijn stem en support, die nodig was om deze prachtige titel te kunnen bemachtigen.

Meer berichten